Αυτά είναι τα 3 κομμάτια που αξίζει να ψωνίσεις απ’ τα Zara!

zara mplouza

Zara…αγαπημένα Zara. Μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα και σε πολύ οικονομικές τιμές. Γνωρίζεις ήδη πως ό,τι υπάρχει συνήθως στο Zara στην πλειοψηφία τους, είναι στη μόδα. Και υπάρχουν μερικά κομμάτια του που τα βλέπεις παντού.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε βαρεθεί λιγάκι να βλέπουμε τα ίδια ρούχα παντού, τα οποία γνωρίζεις ήδη ότι είναι Zara, το φωνάζουν από μακριά. Ωστόσο υπάρχουν μερικά κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις.

zara

Ποια είναι τα 3 κομμάτια που αξίζει να αγοράσεις απ’ τα Zara;

Ποια είναι τα trends για αυτήν την περίοδο; Είναι πολλά, εμείς ξεχωρίσαμε 3 από αυτά και τώρα που έχουμε εκπτώσεις είναι η ιδανική περίοδος. 

Snake print

firema

Ξέχνα το leopard, τη θέση του παίρνει το snake print. Και στα Zara θα το δεις παντού, από παπούτσια, μπλούζες, μέχρι και φορέματα. Και αν τα φορέσεις μια φορά, θα το αγαπήσεις!

Σοκολατί

kafe top

Το κυρίαρχο χρώμα που θα δεις στα Zara είναι το σκούρο καφέ, το σοκολατί. Αυτό το χρώμα είναι cozy και ταιριάζει σε όλες. Και για το φθινόπωρο/χειμώνα είναι ιδανικό!

Τακούνια με λουράκια

takounia

Τα τακούνια με λουράκια είναι στη μόδα και σίγουρα έχεις δει ένα τέτοιο ζευγάρι στα Zara. Φρόντισε μόνο να είναι άνετα για να μη μετανιώσεις μετά αυτήν την αγορά.

Στο Zara μπορείς να βρεις ό,τι θέλεις αναλόγως το στιλ σου. Από καθημερινά, απλά ρούχα μέχρι και πιο ιδιαίτερα για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *