Αυτά είναι τα καλύτερα χρώματα για τα χείλη σου το Φθινόπωρο!

emil

Ο Σεπτέμβρης -δυστυχώς για πολλούς-πλησιάζει, το Καλοκαίρι μας αποχαιρετά και μαζί του παίρνει και ορισμένους beauty «κανόνες».

Η διάθεση μας αλλάζει, τα ρούχα αλλάζουν, το μακιγιάζ μας αλλάζει. Νέα εποχή, νέοι στόχοι αλλά επειδή θα ασχοληθούμε σε άλλο άρθρο με αυτό, τώρα ας περιοριστούμε καλύτερα στην ομορφιά.Οι αποχρώσεις για τα χείλη μας είναι οι 3 και δώσε προσοχή.

Έτσι, από Σεπτέμβρη τα χείλη σου θα πάρουν άλλο χρώμα από αυτό που είχαν το Καλοκαίρι. Και η διάσημη blogger Alexandra Grand μας λέει ακριβώς τι κραγιόν πρέπει να πάρουμε για το Φθινόπωρο.

Συγκεκριμένα, μας δίνει 3 τολμηρές αποχρώσεις για τα χείλη με δροσερούς και ζεστούς τόνους για να δέσουν αρμονικά με τον τόνο του δέρματός μας.

To τέλειο ροζ

roz

Ποιος είπε ότι δεν φοράμε ροζ από Σεπτέμβρη; Το ροζ είναι λίγο εκκεντρικό είναι όμως και φωτεινό και girly.

Το σωστό κόκκινο

kokkino

Το σωστό κόκκινο για το Φθινόπωρο πρέπει να είναι λίγο κρεμώδες αλλά και φωτεινό. Μην φορέσεις ακόμα πιο πιο σκούρα απόχρωσή του αλλά κάνε υπομονή μέχρι τον Χειμώνα.

Κοραλί

korali
Αυτό μας «ξέμεινε» από το Καλοκαίρι; Όχι απλώς στη σωστή του απόχρωση, τη ζεστή μπορείς να το φορέσεις και τον Σεπτέμβρη όταν το δέρμα σου ακόμα θα είναι πιο σκούρο αφού δεν θα έχει φύγει το μαύρισμα από το Καλοκαίρι.

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *