Αυτή είναι τάση στα φρύδια για φέτος!

frudia2

Τα φρύδια είναι πολύ σημαντικά αφού δίνουν τη δική τους σημαντική πινελιά στο πρόσωπο και είναι το σήμα κατατεθέν! Όταν περιποιείσαι τα φρύδια σου, όπως τους πρέπει, τότε αλλάζει όλη σου η όψη, χωρίς υπερβολή.

Απ’ την άλλη υπάρχουν μερικές γυναίκες που είναι προικισμένες με ωραία, πλούσια και καλοσχηματισμένα φρύδια. Αλλά αν δεν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία don’t worry γιατί θα τα φτιάξεις μόνη σου.

frudia

Παλιά η μόδα ήθελε λεπτά φρύδια. Πολύ λεπτά. Ίσα ίσα μια γραμμούλα. Ευτυχώς, αυτό το trend ανήκει στο παρελθόν και τη θέση του έχει πάρει το χοντρό φρύδι, το λίγο ατημέλητο.

Το φρύδι που είναι σαν να μην το έχεις βγάλει, ενώ έχεις φροντίσει και την παραμικρή τριχούλα του. Αυτά τα φρύδια είναι στη μόδα και πολύ χαιρόμαστε γι΄αυτό.

Αν τα έχεις ήδη, συγχαρητήρια δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά. Απλά να είσαι πολύ προσεκτική όταν τα βγάζεις, να μην τα βγάζεις πολύ αλλά να τα αφήνεις όσο πιο πολύ γίνεται στο φυσικό τους. Εντάξει, τις τριχούλες που είναι ανάμεσα στα δύο φρύδια, σου επιτρέπουμε να τις βγάλεις.

cara

Αν απ’την άλλη έχεις λεπτά φρύδια, πάλι υπάρχουν λύσεις.
Πρόσεχε πολύ όταν τα βγάζεις με το τσιμπιδάκι, ενώ μείνε αρκετές μέρες χωρίς να τα βγάλεις ώστε να πυκνώσουν και να μπορείς και πάλι να φτιάξεις το σχήμα τους. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μολύβι φρυδιών, πάντα με προσοχή και με μέτρο.

Extra tip: Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις μπορείς να βάλεις λίγο καστορέλαιο!

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *