Αυτό που ανησυχεί όλες τις γυναίκες μετά το σεξ!

01

Η σεξουαλική ζωή του κάθε ανθρώπου είναι πολύ σημαντική και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και της ζωής του εν γένει. Το σεξ προάγει την υγεία και την ψυχολογία. Σε γεμίζει με θετικά συναισθήματα ειδικά όταν συμβαίνει με κάποιον που έχεις δεθεί και συναισθηματικά. Ωστόσο, ακόμη σε πολλές συζητήσεις είναι ένα θέμα ταμπού, ένα θέμα που μας προκαλεί αμηχανία και γελάκια.

Ένα θέμα που κρατάμε για τον εαυτό μας αλλά πολλές απορίες μας βασανίζουν. Ποια είναι η βασική απορία που βασανίζει τις γυναίκες μετά το σεξ; Όχι, δεν αφορά το ποσό καλή ήταν ή όχι. Ούτε αν θα τον δει ξανά τον άλλον, τι θα σκέφτεται για εκείνη, για το σώμα της.

sex

Ας πάμε σε κάτι πιο… πρακτικό. Αυτό που βασανίζει σχεδόν κάθε γυναίκα και η απορία που έχει μετά από αυτό είναι το αν φώναζε πολύ δυνατά, αν ήταν πολύ ήσυχη, αν έπρεπε να μιλάει ή όχι.

Κι όμως, είτε το πιστεύεις, είτε όχι οι έρευνες έχουν δείξει πως οι περισσότερες γυναίκες ανησυχούν για το αν ήταν υπερβολικές κι αν φώναζαν πολύ ή από την άλλη αν ήταν υπερβολικά… ήσυχες! Από τη μια μπορεί να θεωρηθεί ότι και λίγο προσποιείται, ακόμη και να τρομάξει τον άλλον.

Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και όταν κάτι σου αρέσει να το εκφράζεις με όποιον τρόπο θεωρείς εσύ πως πρέπει. Ο άλλος θα καταλάβει ποτέ το εννοείς και πότε όχι, θα καταλάβει πως νιώθεις κι αν όντως το απολαμβάνεις ή όχι.

sex1

Φρόντισε να συζητάς με τον σύντροφό σου, τέτοια ζητήματα που σε απασχολούν και να επικοινωνείς τα θέλω σου.

Και κάπως έτσι η ερωτική σας ζωή θα γίνει πολύ καλύτερη.

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *