Αυτό που πρέπει να προσθέσεις στο σαμπουάν σου, το έχεις στην κουζίνα!

hjkgiugiu

Μα θα μου πεις έχεις πάρει το καλύτερο σαμπουάν, για λεία και απαλά και μεταξένια μαλλιά και, και, και… Ωραία και καλά όλα αυτά, αλλά κάτι λείπει από το σαμπουάν σου. Λείπει λίγη ζάχαρη.  Όχι, δεν τρελαθήκαμε από το σαμπουάν σου λείπει μια κουταλιά ζάχαρη και ήρθε η ώρα να την προσθέσεις.

Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, αλλά θα σου πούμε ευθύς αμέσως τον τρόπο για να το κάνεις και πώς σε βοηθά.

shampoo

Η ζάχαρη μπορεί να μην κάνει πολύ καλό στη δίαιτα και την υγεία σου αλλά σίγουρα κάνει καλό στα μαλλιά σου και στο τριχωτό της κεφαλής. Και μια κουταλιά ζάχαρης είναι ιδανική και έχεις το καλύτερο peeling για τα μαλλιά σου. Γιατί ποιος είπε ότι το τριχωτό της κεφαλής δεν θέλει απολέπιση; Εμείς τον διαψεύδουμε.

Όσα λάδια και ενυδατικές κρέμες κι αν βάζεις, τα νεκρά κύτταρα και όλα τα υπολείμματα από τα προϊόντα καλλωπισμού, θα συγκεντρωθούν στο κεφάλι σου. Το αποτέλεσμα; Από φαγούρα μέχρι το γεγονός ότι δεν επιτρέπουν στα προϊόντα που χρησιμοποιήσεις να δράσουν αποτελεσματικά.

Αφού εφαρμόσεις στο κεφάλι σου, κάνε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις (προσοχή μην γδάρεις το δέρμα σου), ξέπλυνε με άφθονο νερό και στη συνέχεια μπορείς να τα λούσεις ακόμη μια φορά μόνο με σαμπουάν.

Και είσαι έτοιμη!

Βάλε, λοιπόν, λίγη ζάχαρη στο σαμπουάν σου και εφάρμοσε μια φορά την εβδομάδα!

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *