Αυτό το πουκάμισο είναι must για το 2019!

pukamiso

Τα πουκάμισα είναι απ’ τα κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα, ανδρική και γυναικεία. Ωστόσο, τώρα θα μιλήσουμε για τα γυναικεία πουκάμισα που έχουν μεγαλύτερη… ποικιλία. Τα πουκάμισα ήταν, είναι και θα είναι πάντα στη μόδα.

Δείχνεις καλοντυμένη χωρίς να έχεις προσπαθήσει ιδιαίτερα ενώ μπορείς να κάνεις τους πιο απίθανους συνδυασμούς. Ένα πουκάμισο μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με παντελόνι, όσο με φούστα, τόσο με φλατ παπούτσι όσο με τακούνι. Δεν σε απογοητεύει ποτέ!

Θέλεις να πας για δουλειά και πάλι δεν έχεις τι να φορέσεις. Έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλεις κάτι που να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και τη διάθεση. Το πουκάμισο είναι η λύση.

dermatino poukamio

Ακόμη κι όταν θέλεις να πας για ένα ποτάκι, το πουκάμισο θα σε βγάλει απ’ τη δύσκολη θέση! Επομένως όλα τα αγαπάμε αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο πουκάμισο που θα το δεις να παίζει παντού. Δεν είναι το κλασικό, αλλά είναι λίγο πιο εναλλακτικό.

Το δερμάτινο πουκάμισο θα είναι στη μόδα και οι διάσημες fashion bloggers μας το συνιστούν ανεπιφύλακτα. Για μια πιο ροκ διάθεση αλλά και chic εμφάνιση, το δερμάτινο πουκάμισο είναι πάντα εντυπωσιακό!

poukamiso

Παράλληλα, μπορείς να επιλέξεις μια δερμάτινη πουκαμίσα, να είναι δηλαδή πιο μακριά ώστε να μπορείς να τη φοράς ως φόρεμα. Ναι, είναι η τελευταία λέξη της μόδας!

Η αλήθεια είναι πως το δικό μας αγαπημένο είναι το απλό, κλασικό μαύρο! Go for it!

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *