Αυτό το video με τον σκύλο θα σου φτιάξει τη μέρα!

skilos1

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος μας φίλος. Ο πιο πιστός. Αυτός που σου δίνει αγάπη και δεν περιμένει αντάλλαγμα. Αυτός που σε καταλαβαίνει καλύτερα απ’ τον καθένα, είτε όταν είσαι καλά είτε όταν δεν είσαι!

Θα είναι αυτός που θα χαρεί περισσότερο όταν γυρίσεις σπίτι και θα στεναχωρηθεί όταν φύγεις. Πάντα αντιλαμβάνεται την απουσία σου και απολαμβάνει την παρέα σου. 

Κι εσύ δεν ξέρεις πως να του επιστρέψεις όλη αυτήν την αγάπη που σου δείχνει. Τον φροντίζεις και τον μεγαλώνεις σαν ακόμα ένα μέλος της οικογένειάς σου. Τον προσέχεις περισσότερο και από τον ίδιο σου τον εαυτό γιατί αυτός δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του. Αλλά έχει εσένα ασπίδα.

Εσείς οι δύο κάνετε την καλύτερη παρέα και υπάρχουν βράδια που προτιμάς να μείνεις σπίτι με τον σκύλο σου βλέποντας ταινία από το να πας για ποτό Σάββατο βράδυ. Ξέρει όλα σου τα μυστικά και ό,τι κι αν του πεις δεν θα σε κρίνει. Θα σε αγαπά πάντα γι΄αυτό που είσαι και αυτό που του προσφέρεις.

Αν έχεις σκύλο μπορείς να καταλάβεις όλα τα παραπάνω και να ταυτιστείς. Μα πώς μας ήρθαν όλα αυτά; Αφορμή ήταν αυτό το video με αυτόν τον άνθρωπο που δεν αποχωρίζεται τον καλύτερό του φίλο ούτε λεπτό!

Κι αφού το είδες πήγαινε να κάνεις μια μεγάλη αγκαλιά τον σκύλο σου, πες του πόσο τον αγαπάς, παίξε μαζί του και δως του και μια λιχουδιά. Και θα είναι ευτυχισμένος!

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *