Απαλλαγείτε μια και καλή από τις δερματικές δυσχρωμίες

1111111111

Πόσο πολύ μου αρέσει που μου στέλνετε μηνύματα στο facebook και λέτε όχι μόνο την γνώμη σας για το elenifourli.com, αλλά δίνετε και πολύ ωραίες ιδέες για να ασχοληθούμε με κάποια ειδικά θέματα ομορφιάς.

Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για τις αντιαισθητικές δυσχρωμίες της επιδερμίδας μας.. Πριν ξεκινήσω θέλω να σας πω ..ότι και εγώ όπως πολλές γυναίκες ταλαιπωρούμε και από πανάδες και από δυσχρωμίες…

elle-brow-gel-1510946708

Οι κύριες αιτίες δημιουργίας των δυσχρωμιών είναι πρώτα απ’ όλα η αλόγιστη έκθεση στον ήλιο, η οποία επηρεάζει κυρίως το δέρμα γύρω από το πρόσωπο και τα χέρια. Άλλο πιθανό σενάριο είναι οι ορμονικές διαταραχές, αλλά και το κάπνισμα..

Επιπλέον, εάν οι γονείς σας έχουν λατρέψει τον ήλιο νεότεροι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε και κληρονομική προδιάθεση.

Εγώ τις έχω συνηθίσει και δεν κάνω και πάρα πολλά πράγματα για να φύγουν.. Εσείς παρόλα αυτά, αν αισθάνεστε άσχημα με την εμφάνιση αυτών των δυσχρωμιών στο δέρμα σας, υπάρχουν πολλοί μέθοδοι θεραπείας για την αντιμετώπισής τους, ανάλογα πάντα με το πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα.. Καταρχάς υπάρχουν πάρα πολλές κρέμες στο εμπόριο, (δεν κάνουν όλες δουλειά όμως), που αν το ψάξετε, μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη κρέμα για να μειωθούν οι δυσχρωμίες σε πολύ μεγάλο βαθμό.. Αυτές οι κρέμες συνήθως φοριούνται μόνο βράδυ…

2222222222

Οι θεραπείες με λέιζερ θεωρούνται επίσης η καλύτερη λύση για το πρόβλημα των δυσχρωμιών αλλά και των πανάδων. Ρωτήστε τον δερματολόγο σας…  Μια άλλη λύση είναι τα χημικά πίλινγκ που μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα του δέρματός σας. Και εδώ χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή για να βρείτε το κατάλληλο ινστιτούτο..

Θέλω να σας πω γενικότερα για να μην αγχώνεστε.. ότι πολύ σπάνια θα βρείτε δέρμα το οποίο να μην έχει κάποιο θέμα..Συνήθως βγάζουν σπυράκια… κάποια δέρματα φακίδες, πανάδες, δυσχρωμίες.. κ.α. Έτσι λοιπόν αν δεν θέλετε να αφαιρέσετε αυτές τις δυσχρωμίες γιατί τις έχετε συνηθίσει πλέον και δεν σας ενοχλούν τόσο, να μην το κάνετε μόνο και μόνο για να ευχαριστήσετε κάποιους άλλους… Άλλωστε υπάρχουν καταπληκτικά make up και άλλα καλυπτικά, που το πρόβλημα των δυσχρωμιών εξαφανίζεται στο δευτερόλεπτο!!!

Ελένη ♥♥

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *