Δέκα «τυχερά» πράγματα που πρέπει να έχει κάθε σπίτι

κεντρικι

Στη ζωή μας συναντάμε καθημερινά πολλούς τύπους ανθρώπων. Άλλοι πιστεύουν στην ενέργεια, το γούρι ή και το «κακό μάτι».

Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που γελούν κάθε φορά που ανοίγεται τέτοιου είδους κουβέντα. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, σε αυτούς δηλαδή που πιστεύουν στα γούρια και την καλοτυχία, τότε σίγουρα θα θέλεις να μάθεις για εκείνα τα πράγματα που φέρνουν τύχη στο σπίτι σου.

Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι κανόνες και συγκεκριμένα κάποια αντικείμενα, τα οποία σύμφωνα με το φένγκ σούι αν τα βάλουμε στο σπίτι μας θα φέρουν τύχη και θα το γεμίσουν θετική ενέργεια.

Και ποια είναι αυτά; Ας τα μάθουμε..

Μια κόκκινη πόρτα

Σύμφωνα με το φενγκ σούι όταν η εξώπορτα κοιτάει προς το Νότο πρέπει να είναι κόκκινη ή πορτοκαλί. Όταν κοιτάει προς τον Βορρά πρέπει να είναι μπλε ή μαύρη. Όταν κοιτάει προς την Ανατολή πρέπει να είναι γκρι ή λευκή και όταν κοιτάει προς τη Δύση καφέ ή πράσινη.

κόκκινη πόρτα

Φρέσκα λουλούδια

Τα φρέσκα λουλούδια δεν θα φέρουν μόνο ευτυχία στο σπίτι σας αλλά οι ειδικοί του φενγκ σούι πιστεύουν πως θα φέρουν και καλή τύχη.

φρέσκα λουλούδια

Φρούτα

Ένα μπολ με φρούτα μπορεί να προσελκύσει καλή υγεία στο σπίτι σας.

φρούτα

Πασχαλίτσες

Πολλοί πιστεύουν πως οι πασχαλίτσες φέρνουν τύχη. Επομένως μπορείτε να πάρετε μια διακοσμητική πασχαλίτσα για το σπίτι σας ή έναν πίνακα ζωγραφικής που περιέχει μια τέτοια ή ακόμα και ένα αρκουδάκι πασχαλίτσα και ειδικά αν το έχετε από όταν ήσασταν ακόμα παιδιά.

πασχαλίτΣΑ

Πέταλα

Πολλές κουλτούρες πιστεύουν πως ένα πέταλο πάνω από την πόρτα θα φέρει καλή τύχη στο σπίτι.

πέταλα

Διακοσμητικά ελεφαντάκια

Αυτά τα μεγάλα, ευγενικά, σοφά και πιστά ζώα αποτελούν σύμβολα τύχης. Βάλτε ένα μικρό κάπου στον χώρο σας και σύντομα θα δείτε αποτελέσματα.

ελεφαντάκια

Μια καθαρή είσοδος

Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα σε διακοσμητικά αντικείμενα που φέρνουν τύχη σύμφωνα με το φενγκ σούι δεν έχετε παρά να καθαρίσετε απλά την είσοδο του σπιτιού σας.

χαμομήλι

Χαμομήλι

Λένε πως το χαμομήλι φέρνει καλή τύχη, οπότε αρχίζετε να πίνετε όλο και πιο συχνά.

λευκά φωτάκια

Λευκά φωτάκια

Βάλτε τα στην είσοδο του σπιτιού σας για να προσελκύσετε την καλή τύχη.

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *