Έτσι μπορείς να μετατρέψεις το πρωινό σου μακιγιάζ σε βραδινό!

arxikara

Μπορεί οι χειμωνιάτικες μέρες και το ψυχρό κλίμα να ευνοούν την αντοχή του μακιγιάζ σου,  να αργείς να εμφανίσεις λιπαρότητα στο πρόσωπό σου και τα προϊόντα να μένουν στη θέση τους, ωστόσο, όσο ευνοϊκές και να είναι οι καιρικές συνθήκες, όταν βάφεσαι στην αρχή της ημέρας και φτάσει το βράδυ, το μακιγιάζ σου θέλει ανανέωση… Σήμερα θα σου δώσω tips για το πώς να μετατρέψεις ένα πρωινό μακιγιάζ σε βραδινό..χωρίς να χρειαστεί να ξεβαφτείς…

11111

Αρχικά με ένα χαρτομάντηλο πίεσε με σταθερές και απαλές κινήσεις την ζώνη Τ δηλαδή μύτη κα μέτωπο που είναι τα πρώτα σημεία που εμφανίζουμε λιπαρότητα καθώς και άλλα σημεία του προσώπου σου που μπορεί να εμφανίζεις. Στη συνέχεια ψέκασε με ένα ενυδατικό mist το πρόσωπό σου και με ένα πινέλο πούδρας απομάκρυνε με ταμποναριστές κυκλικές κινήσεις τα ίχνη των διάφορων προϊόντων μακιγιάζ που έχουν αλλοιωθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα ρουζ που περιέχει λάμψη ώστε να τονίσεις τα ζυγωματικά σου αλλά και στην κόγχη του κάθε ματιού σου. Έτσι το πρόσωπό σου θα πάρει ένα ροδαλό χρώμα υγείας και το ρουζ θα αντικαταστήσει μια σκιά ματιών. Τέλος πέρασε μια στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου για να τονίσεις το βλέμμα σου ακόμα περισσότερο και ολοκλήρωσε το βραδινό make-up look σου με το αγαπημένο σου κραγιόν.

2222

Εύκολα και γρήγορα, λοιπόν, με προϊόντα που έχεις στη τσάντα σου μπορείς να πετύχεις ένα εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ. Απλές κινήσεις και τα αγαπημένα σου καλλυντικά αρκούν για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Ευθαλία Χρήστου

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *