Έτσι θα εξαφανίσεις τις δαχτυλιές απ ‘την οθόνη του laptop!

photo-1545239351-1141bd82e8a6

Η οθόνη του υπολογιστή σου γεμίζει δαχτυλιές κι άλλες μικρές βρωμιές που τελικά μαζεύονται όλες μαζί… και δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.

Είναι σημαντικό να καθαρίζεις την οθόνη του laptop σου και ειδικά όταν η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο τότε είναι άκρως απαραίτητο.

Η οθόνη του υπολογιστή σου, όμως, είναι πολύ ευαίσθητη και θέλει ειδική μεταχείριση.

Πώς θα καθαρίσεις την οθόνη του υπολογιστή σου φυσικά και χωρίς μεγάλη προσπάθεια;

photo-1484788984921-03950022c9ef

Αρχικά, καλό θα ήταν να τον αποσυνδέσεις από την πρίζα και να βγάλεις την μπαταρία του. Και φυσικά να είναι απενεργοποιημένος.

Στη συνέχεια, θα χρειαστείς ένα πανί μικροϊνών. Δηλαδή, το είδος υφάσματος που δεν παράγει χνούδι αλλά είναι και πολύ μαλακό.

Tip! Μην χρησιμοποιήσεις χαρτί κουζίνας ή κάποιο άλλο ύφασμα καθώς μπορεί να τα κάνεις χειρότερα και να κολλήσουν μικρά κομμάτια στην οθόνη ή μπορεί και να τη γρατζουνίσεις.

Με κυκλικές κινήσεις ξεκίνα να καθαρίζεις την οθόνη, χωρίς να ασκείς και μεγάλη πίεση. Στα σημεία που δεν υποχωρούν, τότε μπορείς να βρεξείς το πανάκι με ένα καθαριστικό διάλυμα που έχεις στο σπίτι. Με τεράστια προσοχή να μην εισχωρήσει στην οθόνη και με μικρή ποσότητα, μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου!

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *