Φόρα το μάλλινο σκουφάκι σου με στυλ!

skoufos1

Το σκουφάκι είναι ένα αξεσουάρ που τις ημέρες του χειμώνα μας κρατά ζεστές ενώ μας δίνει και στυλ αρκεί να το φορέσουμε και να το συνδυάσουμε σωστά.

Αρχικά, το σκουφάκι έχει δύο σημαντικά πλεονεκτήματα: μας κρατά ζεστές και μπορούμε να το φορέσουμε όταν δεν έχουμε λούσει τα μαλλιά μας ή όταν απλά δεν στέκονται καλά.

Και για τους δύο αυτούς λόγους το αγαπάμε! Πώς, όμως, θα το φορέσεις σωστά και πώς θα το συνδυάσεις;

Total black

gunaika
Μπορείς να βάλεις το σκουφάκι σε έντονο χρώμα όταν το υπόλοιπο σύνολό σου είναι black. Για να σπάσει και η μαυρίλα του Χειμώνα βρε κορίτσια!

Χρώμα αλλά τι χρώμα;
Τι χρώμα πρέπει να έχει το σκουφάκι σου, εκτός από ένα κλασικό μαύρο που μάλλον ταιριάζει σε όλες; Φρόντισε το σκουφάκι σου να είναι αντίθετο με το χρώμα των μαλλιών σου, δηλαδή αν έχεις σκούρα μαλλιά προτίμησε ένα μπεζ σκουφάκι κι αν έχεις ανοιχτά προτίμησε ένα μαύρο.

gunaika1

Και ο τέλειος συνδυασμός;
Δεν υπάρχει! Γιατί; Γιατί απλά το σκουφάκι ταιριάζει με όλα. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα χοντρό μπουφάν, ένα puffer μπουφάν, ένα πλεκτό μπλουζάκι για πιο cozy στυλ και ένα δερμάτινο για να πετύχεις το απόλυτο street style.

skoufos

Το σκουφάκι ταιριάζει με όλα και όλες τις ώρες. Ωστόσο, θα ήταν καλύτερο να το αποφύγεις αν πας σε ένα επίσημο ραντεβού ή μια συνέντευξη για δουλειά ή αν είναι να βγεις για ποτό (θα σκάσεις)!

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *