Φόρα τις μπότες σου με στιλ!

gunaika

Διανύουμε μια περίοδο που πραγματικά δεν γνωρίζουμε τι πρέπει να φορέσουμε και τι όχι. Και κυρίως τι παπούτσια πρέπει να βάλουμε με τέτοιο καιρό που νωρίς το πρωί έχει κρύο, το μεσημέρι έχει ζέστη και το βράδυ πάλι κρύο!

ugg

Μπορεί να μην φορέσεις τις μπότες σου από τώρα, αλλά εμείς θα σου πούμε μερικές συμβουλές, θα μοιραστούμε μαζί σου μερικά tips για να βάλεις αυτές τις «άσχημες» αλλά πολύ ζεστές μπότες του χειμώνα…πώς δηλαδή να τις συνδυάσεις με στυλ ώστε να γίνουν λίγο πιο υποφερτές.

Φόρα τις μπότες σου με στυλ λοιπόν!

Με φόρεμα

forema
Ναι, μπορείς να βάλεις αυτές τις μπότες πεζοπορίας με ένα φόρεμα. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις το layering, δηλαδή να βάλεις μια μπλούζα από κάτω και το φόρεμα σου από πάνω. Θα έχεις ένα πιο rock στυλ και σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητη.

Με blazer

blazer

Θέλεις να πας στη δουλειά ή σε ένα ραντεβού; Κάνει κρύο ή βρέχει; Κανένα πρόβλημα. Συνδύασε τις μπότες σου με ένα blazer και ένα τζιν από κάτω.

Με maxi φούστα

fousta
Ναι με maxi φούστα ή εκεί που τελειώνει η φούστα να ξεκινά η μπότα. Ειδικά αν έχεις και ένα «Α» ύψος, μπορείς πολύ εύκολα να δοκιμάσεις αυτόν τον συνδυασμό.

Με κοστούμι

kostoumi
Οι πιο αναπάντεχοι συνδυασμοί σου δίνουν και το καλύτερο στυλ. Αντί να συνδυάσεις το κοστούμι σου με sneakers, αυτή τη φορά μπορείς να το συνδυάσεις με μπότες. Όπως ακριβώς στη φωτογραφία.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου συνδυασμός;

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *