Το φόρεμα που μπορείς να φοράς μέχρι τα 100!

forema

Μια αγάπη παραπάνω για τα φορέματα την έχουμε. Από μικρές δοκιμάζαμε τα φορέματα της μαμάς μας αλλά και τώρα που μεγαλώσαμε τις κλέβουμε μερικά. Γιατί; Γιατί η μαμά μας έχει ένα από τα πιο διαχρονικά φορέματα που μπορείς να φοράς μέχρι να πας 100!

Γίνεται αυτό; Ναι, υπάρχουν μερικά «κομμάτια» που είναι τόσο κλασικά, που είναι τόσο υπέροχα που δεν πάνε με τη μόδα. Αντί για midi floral και στενά φορέματα, άλλη είναι η κορυφαία τάση.

forema1

Από μεγάλα patterns μέχρι μικρά τετραγωνάκια και μεγάλα μανίκια, στυλ της δεκαετίας του 60. Και αυτό το φόρεμα είναι για όλες.

Μπορείς να το πάρεις σε κόκκινο, μπλε, γκρι. Σε ό,τι χρώμα επιθυμείς. Και, ναι μπορείς να το φοράς μέχρι τα βαθιά γεράματα. Μπορείς να το κλέψεις από τη μαμά σου που σίγουρα θα έχει ένα τέτοιο κομμάτι στην ντουλάπα της.

Πώς θα το συνδυάσεις; Ιδανικά μπορείς να το βάλεις με ankle boots που είναι και στη μόδα για ένα πιο rock style ή με sneakers για ένα πιο αθλητικό. Αν θέλεις, όμως, να δείξεις λίγο πιο ρομαντική και chic μπορείς πολύ εύκολα να το συνδυάσεις με τακούνι. It’s up to you!

Ρίξε μια ματιά και πάρε έμπνευση!

forema2

forema3

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *