Φροντίζει το πιο πολύτιμο αξεσουάρ πάνω μας

b9c0955ef1468eab8c18b0c84c347e4c

Το μαλλί αποτελεί για όλους το πιο πολύτιμο φυσικό αξεσουάρ.. Το κακό είναι πως ενώ μπορούμε να δοκιμάσουμε άπειρα αξεσουάρ μπροστά σε έναν καθρέφτη μέχρι  να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα, με το μαλλί μας το ρίσκο είναι κάπως  μεγαλύτερο.

Δεν είναι άλλωστε μυστικό, ιδίως για εμάς τις γυναίκες, ότι δεν εμπιστευόμαστε το ίδιο όλους τους ανθρώπους που «ασχολούνται» με την αισθητική των μαλλιών μας..

Πολύωρη αναμονή, μεγάλο κόστος… και το αποτέλεσμα να μας απογοητεύει.. Αυτό όμως τελειώνει εδώ διότι στην όμορφη πόλη μας υπάρχει  ένα κομμωτήριο που έχει καταφέρει να κερδίσει την χαμένη εμπιστοσύνη των γυναικών στα ψαλίδια και τις βαφές..

13770275_1870912203136222_488522642038991076_n

Το Μπέτυ&Δημήτρης Hair Styling υπόσχεται να είναι δίπλα σε κάθε άνθρωπο που του εμπιστεύεται το πολυτιμότερο αξεσουάρ… το μαλλί του.

Μια επίσκεψη στο Μπέτυ&Δημήτρης Hair Styling αποτελεί το καλύτερο δώρο για τη γυναίκα και τον άντρα του σήμερα, αφού η όλη διαδικασία είναι κάτι παραπάνω από απολαυστική. Η είσοδος στον κόσμο της ομορφιάς ξεκινά από τον λουτήρα όπου εκτός από λούσιμο και μασάζ, μπορούμε αποκλειστικά εκεί να απολαύσουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως  MoroccanOil, Kerastase και L’ Oreal Professionnel.. (απίστευτη εμπειρία!!!)..

VET

Η συνέχεια  άκρως επαγγελματική… με το αποτέλεσμα να γοητεύει!! Προτάσεις σε κουρέματα με βάση τον τύπο του προσώπου μας, την προσωπικότητα και το στυλ μας, αλλά και με οδηγό τις τελευταίες τάσεις τις μόδας.

Extensions – τρέσες από φυσική τρίχα, αλλαγή φυσικότητας της τρίχας με ισιωτική ή περμανάντ διάρκειας έως και πέντε μήνες, καθώς και θεραπείες ομορφιάς όπως κερατίνης,  Botox μαλλιών,  Kerastase Chronologiste, Pro Fiber L’Oréal Professionnel και Olaplex

Αντικείμενο συζήτησης αποτελεί η βαφή και το χτένισμα. Highlights (Ανταύγιες), Lowlights, Ombre, Sombre, Bronde, Freelights, Colour ID, Ρεφλέ, Babylights και Balayage αποτελούν μερικές από τις τεχνικές εργασίες χρώματος, ενώ οι βαφές και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι αποκλειστικά L’Oréal Professionnel. Σχετικά με το χτένισμα… απλά απολαμβάνουμε το τελικό αποτέλεσμα!!

Drew-Christie-Evolve-Jacki-Bruniquel-Art-and-Photography-3-788x1184

Δυνατό σημείο του κομμωτηρίου αποτελεί το εξειδικευμένο προσωπικό του, το οποίο είναι πάντα έτοιμο να μας καλωσορίσει, να προσαρμοστεί στις ανάγκες μας, να μας ξεναγήσει στους χώρους του και… το κυριότερο, να σεβαστεί τις επιθυμίες μας.

Στο  Μπέτυ&Δημήτρης Hair Styling μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάθε στιλιστική μας φαντασίωση…. από ένα απλό φρεσκάρισμα μέχρι την πιο ριζική αλλαγή.  Για τους ειδικούς εκεί, κάθε μας επιθυμία είναι πρόκληση!!

Κομμωτήριο Betty – Dimitris Hairstyling, Ερμού 16, Χαλκίδα. 22210-29177.

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *