Μ’ αυτή τη μικρή κίνηση θα αλλάξει το mood σου αμέσως!

andras

Υπάρχουν μέρες που δεν ξυπνάς και πολύ καλά. Μπορεί να φταίει ένα όνειρο που είδες, μπορεί να έχεις πολύ άγχος, μπορεί κάτι να σε προβληματίζει.

Ξυπνάς και απλά δεν έχεις διάθεση να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι, να πας στη δουλειά, να μιλήσεις σε άνθρωπο. Όλοι το έχουμε νιώσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας.

Και τι κάναμε γι΄αυτό; Τίποτα.

Απλώς δεν βλέπαμε την ώρα να γυρίσουμε στο σπίτι και να πέσουμε και πάλι στο κρεβάτι. Για όλες εκείνες τις μέρες που δεν νιώθεις καλά, που νιώθεις να πνίγεσαι και θέλεις να βάλεις τα κλάματα, υπάρχει μια κίνηση που μπορείς να κάνεις και να δεις τη διάθεσή σου να ανεβαίνει.

Ποια είναι αυτή; Βγες λίγο στο φως της ημέρας! Κι όμως, δεν είμαστε τρελοί το λένε οι έρευνες. Η έκθεση στο φως της ημέρας σου, επηρεάζει την υγεία και τη διάθεση σου με πολύ θετικό τρόπο. Κλείσε για λίγο την οθόνη του κινητού και του laptop και βγες λίγο στο μπαλκόνι.

fos

Να πάρεις λίγη βιταμίνη D και να νιώσεις καλύτερα. Πρέπει να βγαίνεις έξω έστω και 15 λεπτά κάθε μέρα και θα δεις τη διαφορά στη διάθεσή σου. Λες και με έναν μαγικό τρόπο θυμάσαι πως είσαι ζωντανός, πως αγαπάς τη ζωή και τελικά δεν είναι όλα και τόσο «μαύρα» όσο σου φαίνονται. Ακόμα κι αν είσαι στο γραφείο, δώσε στον εαυτό σου 5 λεπτά διάλειμμα και περπάτα έξω στο μπαλκόνι. Κι αν είσαι στο σπίτι κλεισμένος για μια ολόκληρη μέρα, βγες λίγο έξω και απόλαυσε την ημέρα.

gunaika diabazei

Την επόμενη φορά που δεν θα είσαι καλά ξέρεις τι πρέπει να κάνεις; Πάρε καθαρό αέρα και λίγο φως. Να είσαι ευγνώμων που μπορείς να παίρνεις βαθιές ανάσες και να απολαμβάνεις το φως. Και να προχωράς!

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *