Μήπως να μετακομίσουμε στην πιο ευτυχισμένη χώρα του κόσμου;

Πόσο ευτυχισμένος είσαι στην Ελλάδα; Για αναρωτήσου… Εμείς πάντως έχουμε ένα δίλημμα: Είτε να κλείσουμε εισιτήρια για να μετακομίσουμε στην πιο ευτυχισμένη χώρα του κόσμου, είτε κάπως, με κάποιον τρόπο να αλλάξουμε τα πράγματα.

Οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο είναι όσοι κατοικούν στην Φινλανδία, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Δείκτη Ευτυχίας από τα Ηνωμένα Έθνη. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η Φινλανδία βρίσκεται στην πρώτη θέση κι εμείς σκεφτόμαστε να φύγουμε προς βόρεια…

fin

Θα μου πεις και τι κάνεις στην Φινλανδία; Θα αντέξουμε το κρύο, θα απολαμβάνουμε την ποιότητα ζωής αλλά και τα υπέροχα μέρη που έχει η Φινλανδία. Και το Καλοκαίρι θα κάνουμε τις διακοπές μας στην Ελλάδα. Ή μήπως να σκεφτούμε να αλλάξουμε τα πράγματα στη χώρα που ζούμε; Πάντως, η Ελλάδα στον Παγκόσμιο Δείκτη Ευτυχίας βρίσκεται στην 82η θέση και σίγουρα δεν την κάνει μια ευτυχισμένη χώρα με ευτυχισμένους κατοίκους.

Στο τοπ 5 με τις πιο ευτυχισμένες χώρες στον κόσμο, μετά την Φινλανδία ακολουθούν η Δανία, η Νορβηγία, η Ισλανδία και η Ολλανδία. Για να έχεις και… επιλογές!

Και τι θεωρείται σημαντικό για να είναι κάποιος ευτυχισμένος; Τα παρακάτω 6 πράγματα:

  • Εισόδημα,
  • ελευθερία,
  • εμπιστοσύνη,
  • προσδόκιμο υγιούς ζωής,
  • κοινωνική υποστήριξη,
  • γενναιοδωρία.

happy

Είναι άνθρωποι συναισθηματικά καλυμμένοι,άνθρωποι ελεύθεροι, άνθρωποι που νοιάζονται ο ένας τον άλλον. Μπορούμε να τα αποκτήσουμε αυτά στην Ελλάδα; Εμείς θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι παιδιά!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *