Το μοναδικό σημείο όπου ξεχνάς να βάλεις makeup!

makeup

Το makeup μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα και αυτό το γνωρίζουμε όλες. Αν έχεις σπυράκια ή σημάδια ή κάποια άλλη ατέλεια, μπορεί να την καλύψει άμεσα και να έχει και διάρκεια. Αν έχεις διχρωμίες, επίσης μπορεί να κάνει το πρόσωπό σου να δείχνει ομοιόμορφο και λαμπερό.

Ακόμη, όμως, κι αν δεν έχεις κανένα ψεγάδι στο πρόσωπό σου -σε ζηλεύουμε γι΄αυτό- σε ειδικές περιπτώσεις μπορείς να το φοράς γιατί σίγουρα σε δείχνει πιο περιποιημένη και λαμπερή. Και όλα αυτά αρκεί να το βάλεις σωστά. Ποιο είναι το σημείο όπου ξεχνάς να βάλεις makeup;

makeup

Όχι, δεν θα πούμε τον λαιμό γιατί πλέον οι περισσότερες (ελπίζουμε) απλώνουν το makeup και στο λαιμό για να μην κάνει αυτήν την ενοχλητική διχρωμία με το πρόσωπο.

Επομένως, ποιο σημείο μπορεί να ξεχνάς; Τα βλέφαρα. Ναι, εδώ υπάρχει μια μικρή ειρωνεία κι ένα μικρό μπέρδεμα. Ενώ θέλεις να φοράς makeup αλλά να φαίνεται ότι δεν φοράς, ξεχνάς την περιοχή στα μάτια και η διχρωμία είναι εμφανής.

matia

Για να το διευκρινίσουμε: Λέγονται μαύροι κύκλοι. Κύκλοι! Που σημαίνει ότι είναι και από κάτω και από πάνω. Και πρέπει και αυτό να το καλύψεις για να μην υπάρχουν διχρωμίες αλλά και να έχεις πιο λαμπερό αποτέλεσμα. Αποτελεί και την ιδανική βάση για μια σκιά.

Τώρα άλλοι λένε πως προκαλεί ρυτίδες, επομένως οι απόψεις διίστανται. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς το concealer.

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *