Μυρίζουν τα ρούχα σου μετά το γυμναστήριο; Έτσι θα το αποφύγεις!

gymq

Τα ρούχα του γυμναστηρίου είναι λίγα και καλά. Το κολάν και η μπλούζα σου, μια πετσέτα και το backpack και είσαι έτοιμος να πας γυμναστήριο. Είναι τα ρούχα που πάντα επιλέγεις για έναν συγκεκριμένο σκοπό και σπάνια τα αλλάζεις γιατί αυτά σε βολεύουν. Φυσικά, και τα πλένεις, το θέμα είναι πως ορισμένες φορές τα ρούχα απ’ το γυμναστήριο κρατάνε μια συγκεκριμένη μυρωδιά.

Πώς μπορείς να απαλλαγείς από αυτό;

gym

Μην αφήνεις τα ρούχα στον σάκο
Μπορεί να βαριέσαι, μπορεί να ξεχνιέσαι αλλά είναι πολύ σημαντικό να βγάζεις τα ρούχα και να τα απλώνεις έξω ώστε να πάρουν αέρα! Ναι, αυτό είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις.

Έχεις σκεφτεί το στεγνωτήριο παπουτσιών; Καλό είναι να καθαρίζεις και τα παπούτσια εκτός από τα ρούχα, καθώς εκεί είναι εύκολο να αναπτυχθούν πολλά βακτήρια. Σε ένα στεγνωτήριο θα μειώσεις την υγρασία, τα βακτήρια κι έτσι δεν θα μυρίζουν και τόσο έντομα.

Μια ακόμη αλλαξιά

gym1
Μια αλλαξιά ακόμη είναι απαραίτητη. Ώστε να μπορεί να αλλάζεις το βασικό σου outfit και να μπορείς να τα πλένεις όταν χρειάζεται. Έτσι, δεν θα υπερ-χρησιμοποιείς ένα outfit αφού θα έχεις και ένα δεύτερο.

Και πόσο συχνά πρέπει να τα πλένεις; Σίγουρα δεν δεν χρειάζεται να τα πλένεις σε καθημερινή βάση, αφού κάθε φορά δεν ιδρώνεις και το ίδιο. Αλλά καλό θα ήταν να τα πλένεις τακτικά για το καλό της υγείας σου.

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *