Οι 3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στο πρώτο ραντεβού χωρίς καμία ντροπή!

sxesi

Το πρώτο ραντεβού μπορεί να είναι άβολο, μπορεί να είναι και φανταστικό! Σίγουρα θα είσαι πιο «συγκρατημένος» αφού θα θέλεις να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να μην πεις κάτι που δεν πρέπει ή να κάνεις μια λάθος κίνηση….

Υπάρχουν, όμως, μερικές ερωτήσεις που πρέπει να τις κάνεις, χωρίς καμία ντροπή. Ποιες είναι αυτές;

Πώς είσαι με την οικογένειά σου;Εντάξει, δεν θα ζητήσεις πολλές πληροφορίες, αλλά πρέπει να ξέρεις αν έχει στενές σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς του. Πώς μεγάλωσε, αν έχει αδέρφια και με ποιες αξίες γενικά και πεποιθήσεις έχει μεγαλώσει.

Ποια είναι η δουλειά του;
Φυσικά και θα ρωτήσεις τι δουλειά κάνει, αν αυτό που κάνει του αρέσει, αν το κάνει με πάθος και ποια είναι τα σχέδιά του για το μέλλον. Αν θέλεις να έχεις μέλλον, τότε πρέπει να ξέρεις τα σχέδια του και να τον υποστηρίξεις αργότερα σε αυτά.

Θέλει σχέση;
Μπορεί να είναι άβολο, μπορεί να ντρέπεσαι να το συζητήσεις αλλά δεν θα έπρεπε. Στην τελική δεν τον ρωτάς να θέλετε να κάνετε σχέση (ούτε εσύ δεν γνωρίζεις), αλλά ποια είναι η φιλοσοφία του και τι επιλέγει συνήθως να κάνει ή τι του έχει συμβεί. Προσοχή! Μην μπεις στο τρυπάκι να μιλήσετε για πρώην! Όχι, όχι!

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *