Οι 4 βασικοί κανόνες της γυμναστικής!

gym1

Η γυμναστική έχει και αυτή τους κανόνες της τους οποίους δεν μπορείς να παραβείς αν θέλεις αποτελέσματα και γρήγορα. Κι επειδή πλέον μετράμε αντίστροφα τις μέρες για το Καλοκαίρι, μπορείς ακόμα να τους ακολουθήσεις μέχρι να σου γίνουν συνήθεια!

Όποιο είδος γυμναστικής κι αν έχεις επιλέξει να κάνεις, πρέπει πάντα να ακολουθείς αυτούς τους κανόνες.

Ποιοι είναι οι 4 βασικοί κανόνες της γυμναστικής;

Κοιμήσου αρκετά
Και αυτός είναι ένας από τους αγαπημένους μας κανόνες. Είναι σημαντικό να κοιμάσαι καλά το βράδυ και να ξυπνάς με όρεξη το πρωί. Αν κοιμηθείς καλά, θα ξυπνήσεις και καλά και αυτό το έχεις βιώσει ήδη αρκετές φορές. Με τη σειρά του ένας καλός ύπνος, θα σου προσφέρει και μια καλή απόδοση στο γυμναστήριο. Είναι αλυσίδα!

ipnos

Γυμνάσου κάθε μέρα
Όσο κουρασμένος κι αν είσαι είναι σημαντικό να αθλείσαι, να κινείσαι, να γυμνάζεσαι. Ναι 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα. Φυσικά, δεν εννοούμε να πηγαίνεις τόσο συχνά στο γυμναστήριο ώστε να πάθεις υπερκόπωση αλλά είναι σημαντικό να μην πάρεις το αυτοκίνητο για δέκα λεπτά περπάτημα. Και τι είναι δέκα λεπτά περπάτημα την ημέρα;

Σωστή διατροφή
Η διατροφή είναι το παν. Το καλό πρωινό είναι αυτό που θα σε γεμίσει με «καύσιμα» ώστε να μπορείς να συνεχίσεις την ημέρα σου. Και τα έξυπνα snacks είναι αυτά που θα σε κρατήσουν σε εγρήγορση και θα σου δώσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι.

proino

Να αγαπάς αυτό που κάνεις
Είναι σημαντικό η γυμναστική που επιλέγεις να σου αρέσει, να σου ταιριάζει και να την επιλέξεις συνειδητά. Έτσι, δεν θα το βλέπεις σαν υποχρέωση και δεν θα τα παρατήσεις τόσο εύκολα.

Δεν είναι τόσο απαιτητικοί οι κανόνες της γυμναστικής. Το ‘χεις!

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *