Οι άντρες που δεν παντρεύονται ποτέ…

arxikara

Είσαι σε μια σχέση πολλά χρόνια και ο καλός σου δεν έχει αξιωθεί ακόμα να σου κάνει πρόταση γάμου;; Μήπως κάθε φορά που έρχεται μια συζήτηση στο γάμο, αυτός την αλλάζει σε κλάσματα δευτερολέπτου;; Πριν το προσπαθήσεις και πολύ και χάσεις κι αλλά σημαντικά δικά σου χρόνια..( μιλάμε πάντα σε περίπτωση που εσύ θέλεις γάμο σαν τρελή), καλό θα είναι να διαβάσεις αυτό το άρθρο γιατί δυστυχώς υπάρχουν και κάποιες κατηγορίες ανδρών, που δεν πρόκειται να παντρευτούν ποτέ… Μπορείτε λοιπόν να αναγνωρίσετε κάποια σημάδια και να φύγετε μια ώρα αρχύτερα…

00001

Όταν ένας άντρας είναι κολλημένος με τη μητέρα του… αυτό συνήθως μας ξενερώνει.. Αυτό όμως δεν είναι και απαραίτητα κακό.. Σημαίνει γενικά ότι έχει πάρει γερές βάσεις και αγαπάει πολύ και εσάς.. Από την άλλη όμως μην ελπίζετε ότι θα καταφέρετε να κερδίσετε εσείς την καρδιά του… Εφόσον κόλλησε..κόλλησε. Άλλωστε μάνα είναι μόνο μια… Σε αυτή την περίπτωση οι περισσότεροι άντρες επηρεάζονται από τις μαμάδες τους και σπάνια παντρεύονται, αναζητώντας την ιδανική γυναίκα.. Αν παντρευτούν ο χωρισμός.. είναι αναπόφευκτος τις περισσότερες φορές.

Η φοβία για την δέσμευση είναι επίσης ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για να είναι ένας άντρας κατά του γάμου.. Σε αυτή την περίπτωση θα τον καταλάβεις αν συζήσεις μαζί του… Δυσκολεύεται να προσαρμοστεί.. να μοιραστεί το χώρο του..τα πράγματά του.. τα χρήματά του και άλλα πολλά. Τι τον θέλεις το γάμο μαζί του;;

Η ανωριμότητα ενός άντρα επίσης θα πρέπει να σας χτυπήσει το καμπανάκι… Για παράδειγμα όταν ένας άντρας είναι περίπου 40 ετών και συμπεριφέρεται σαν 25, …όταν βγαίνει πολύ συχνά.. όταν ξενυχτάει με διαφορετικές και άσχετες παρέες… και όταν οι συζητήσεις του δεν έχουν να κάνουν με την ηλικία του… τότε ξεκίνα να τρέχεις μακριά..

0002

Και βέβαια κλείνοντας..  μπορείτε να καταλάβετε έναν άντρα ότι δεν έχει σκοπό να παντρευτεί, όταν μιλά συνεχώς για το παρελθόν.. αντί για το μέλλον.. Όταν μιλάει συνεχώς για την πρώην του… όταν συγκρίνει δικές σας καταστάσεις με άλλες.. είναι σημάδι ότι είναι κολλημένος στο παρελθόν.. Ακόμα και να τον καταφέρετε ..εσείς θα είστε αυτή που θα το μετανιώσει αργότερα..

Σας έχει τύχει καμία περίπτωση απ’ αυτές;; Περιμένω σχόλια..

Ελένη ♥♥

 

 

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *