Οι έγνοιες δεν τελειώνουν.. στο Κεχρημπάρι όμως ξεχνιούνται..

dsc00168

Ξέρουμε ότι αλλάζει ο χρόνος και ότι μας έχει πιάσει όλους μια διάθεση να κάνουμε έναν απολογισμό της ζωής μας. Συνήθως μας βγαίνει και μια στεναχώρια.. και αυτές τις ημέρες της αλλαγής του χρόνου.. έχουμε κατά νου πολλές έγνοιες..

Ρε παιδιά.. ας χαρούμε όλα αυτά που η ζωή μας χάρισε απλόχερα. Ας πάρουμε την οικογένειά μας, δυο φίλους, δυο συνεργάτες.. και ας ξεφύγουμε λίγο από την μιζέρια. Είμαστε πολύ τυχεροί εμείς οι άνθρωποι που ζούμε σε έναν τόπο με τόσες ομορφιές. Είμαστε και πολύ τυχεροί γιατί γνωρίζουμε τον τρόπο να γευόμαστε τη φύση και ότι αυτή παράγει. Ξέρουμε να ζούμε οι Έλληνες.. κι αυτό είναι το καλύτερο φάρμακο για να νικήσουμε τις έγνοιες..

Φυσικά.. ένα ακόμη εγγυημένο φάρμακο είναι και το ουζάκι ή το τσιπουράκι. Βέβαια.. δίπλα στη θάλασσα είμαστε.. και το γιατρικό μας το συνοδεύουμε με φρέσκα θαλασσινά.. Που θα βρούμε τα καλύτερα; Στο Κεχρημπάρι θα τα βρούμε, στην παραλία στο Λευκαντί.. σ’ έναν υπέροχο χώρο δίπλα στο κύμα. Τις φωτογραφίες τις τραβήξαμε η παρέα μας προχτές.. όπου πήγαμε έτσι.. για μια ανάσα καθαρό αέρα.

kex1

kex2

kex3

kex4

Στο Κεχρημπάρι μπορούμε να βρούμε ότι φέρνει το καΐκι.. φρεσκότατο και πεντανόστιμο.. μιας και η εμπειρία και το μεράκι της κουζίνας βγάζει κάτι πιάτα που μαγεύουν τον ουρανίσκο μας. Οι ποσότητες είναι μεγάλες και οι τιμές του κανονικές προς το οικονομικές. Η εξυπηρέτηση είναι άψογη.. ενώ το περιβάλλον είναι νησιώτικο.

Στο Κεχρημπάρι σίγουρα θα περάσετε τέλεια και θα φάτε υπέροχα. Θα ξεχάσετε όλες τις έγνοιες και θα γεμίσετε αισιοδοξία για το μέλλον. Όλα αυτά αρκεί να πάρετε και κανένα τηλέφωνο πριν.. για να κλείσετε τραπέζι. Στο 22210-52404 κάνουμε την κράτησή μας.. και στην αρχή της παραλίας στο Λευκαντί βρίσκουμε το Κεχρημπάρι.

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *