Οι τροφές πλούσιες σε νερό είναι ό,τι χρειάζεσαι!

karpouzi

Έχουμε πει πολλές φορές πως το νερό είναι πολύ σημαντικό και τώρα το καλοκαίρι είναι απαραίτητο να πίνεις όσο περισσότερο μπορείς. Το σώμα σου είναι νερό, κι εσύ πρέπει να το τροφοδοτείς με αυτό. Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που δεν μπορείς να πιεις άλλο νερό;

Εμείς, βρήκαμε μια λίστα με τροφές που είναι τόσο πλούσιες σε νερό που -σχεδόν- μπορούν να το αντικαταστήσουν.

Αυτές οι τροφές σε συνδυασμό με το νεράκι σου είναι ό,τι χρειάζεσαι!

Καρπούζι
Το καρπούζι είναι 92% νερό και μπορεί να σε ενυδατώσει για τα καλά! Και είναι και το αγαπημένο μας φρούτο του καλοκαιριού.

Φράουλες

fr
Οι φράουλες εκτός του ότι το 90% αποτελείται από νερό είναι πλούσιες και σε βιταμίνη C κάτι που ενισχύει το ανοσοποιητικό σου σύστημα. Και όσο για θερμίδες; Σχεδόν μηδαμινές!

Μαρούλι άισμπεργκ
Πρέπει να το εντάξεις στη σαλάτα σου ASAP αφού είναι 96% νερό και είναι μια πολύ καλή πηγή ινών. Με μόνο 10 θερμίδες και 1 γραμμάριο ίνας ανά φλιτζάνι, είναι το τέλειο γεύμα.

Αγγούρι
Το αγγούρι είναι νερό! Εκτός από νερό, έχει βιταμίνη C και A που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σου. Στη χωριάτικη ή σκέτο, βαλ’το στην καθημερινότητά σου.

ntomates

Ντομάτες
Οι ντομάτες είναι 95% νερό και είναι πλούσιες λυκοπένιο, μια θρεπτική ουσία που βελτιώνει την υγεία της καρδιάς και καταπολεμά ορισμένους καρκίνους. Στη χωριάτικη και αυτό λοιπόν!

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *