Όλα του γάμου… εύκολα!!!

arxikaraaa

Αγαπημένα μου κορίτσια και αγόρια που ετοιμάζετε τον υπέροχο γάμο σας.. Τα θέλετε να είναι όλα τέλεια, εντυπωσιακά και να τα χαρείτε βέβαια και εσείς αλλά και οι καλεσμένοι σας..

Το elenifourli.com έχει φροντίσει φέτος  για αυτό, με την ενότητα All about wedding..

11

rustic lace wedding invitations Best of Wedding Invitations and Wedding Stationery Accessories From Oxford

Θα ξεκινήσουμε με τις όμορφες νυφούλες.. Το νυφικό μας το ονειρευόμαστε από μικρά κορίτσια.. Άρα πρέπει να είναι το καλύτερο.. το ομορφότερο ..το πιο πριγκιπικό..

Στον οίκο νυφικών Με αγάπη θα βρείτε πραγματικά αυτό που ψάχνετε.. Ένας καινούργιος χώρος στη Χαλκίδα .. που είναι γεμάτος όμως.. από αγάπη και υπέροχα νυφικά.  Στον ίδιο όμορφο χώρο θα βρείτε και τις μπομπονιέρες αλλά και τα προσκλητήρια του γάμου σας.. Kαι αν δεν θέλετε να κουραστείτε και καθόλου, Με αγάπη πάντα, σας τα ετοιμάζουν όλα μιας και είναι οι καλύτεροι στις διοργανώσεις γάμων..

Με αγάπη Καρώνη 2 (πίσω από το λιμεναρχείο)- Χαλκίδα

33

Για τους αγαπημένους μας γαμπρούς ….χαίρομαι πολύ που υπάρχει το κατάστημα Superior Vintage by Deligiannis , γιατί εκεί θα βρουν πραγματικά τα ωραιότερα γαμπριάτικα κουστούμια στην καλύτερη ποιότητα αλλά και στις καλύτερες τιμές.. Επίσης θα βρουν και τα παπούτσια αλλά και ότι άλλο χρειάζεται για να συμπληρωθεί η ωραιότερη γαμπριάτικη εικόνα..

Αβάντων 34- Χαλκίδα

Για το νυφικό χτένισμα αλλά και την περιποίηση του γαμπρού προτείνω ένα κομμωτήριο που αγαπώ και θα αγαπήσετε και εσείς.. Στο Beautifly by Vassia θα σας υποδεχτούν με ένα τεράστιο χαμόγελο …Η αλήθεια είναι ότι οι υπηρεσίες τους είναι υπέροχες.. Η νύφη θα αισθανθεί σαν στο σπίτι της …..

Τάσου Παπαποστόλου 2 – Χαλκίδα

44

55

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό κομμάτι είναι το μακιγιάζ της νύφης.. Ένα λάθος μακιγιάζ μπορεί να καταστρέψει μια νύφη όπως επίσης και το σωστό μπορεί να την αποθεώσει.. Για αυτό και εγώ κορίτσια μου σας προτείνω το Laivine Nails όπου δεν θα επιμεληθούν μόνο το τέλειο μακιγιάζ σας.. αλλά και τα άκρα σας.. Περιποίηση υψηλών προδιαγραφών από την κορυφή μέχρι τα νύχια..

Γκορτζή και Βώκου 6 – Χαλκίδα

66

77

Για την τούρτα …τα γλυκά αλλά και το catering του γάμου σας καλό θα είναι να μιλήσουν οι ειδικοί.. Στο ζαχαροπλαστείο Flamingo θα βρείτε τα ωραιότερα σχέδια σε νυφικές τούρτες, θα βρείτε φανταστικά γλυκά αλλά και υπέροχες ιδέες για το catering της δεξίωσης..  Και όλα αυτά σε φανταστικές τιμές…. αλήθεια!!!

Αγγελή Γοβιού 47 – Ψαχνά

88

Τέλος θα κλείσω με μια φωτογραφία… Γιατί όπως λένε… μια εικόνα χίλιες λέξεις!!!! Ξέρω πολύ καλά ότι στο γάμο σας θέλετε να έχετε τις ωραιότερες φωτογραφίες-εικόνες για να αποτυπώνουν σωστά την πιο όμορφη στιγμή της ζωή σας.. Για αυτό ακριβώς το λόγο σας προτείνω τον φωτογράφο Ανδρέα Βάθη.. Έμπειρος στο χώρο, από τους καλύτερους στην πόλη, θα φροντίσει και για τις φωτογραφίες αλλά και για την πιο τέλεια βιντεοσκόπηση, πάντα με τα πιο εξελιγμένα μέσα..

Αβάντων 58 – Χαλκίδα

Η ώρα η καλή αγάπες μου!!!

Ελένη ♥♥

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *