Παγάκια στο πρόσωπο… το κλειδί για λαμπερό δέρμα

arxikiiii

Στην ιδέα και μόνο…μπορεί να σας πιάνει ένα ρίγος..H αλήθεια είναι όμως ότι ο πάγος μπορεί να βοηθήσει σημαντικά το δέρμα μας… Με προσοχή πάντα.. Η εφαρμογή του πάγου για παράδειγμα στο πρόσωπο μετά από μια δύσκολη και κουραστική ημέρα, είναι εξαιρετικά αναζωογονητική… Αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος και αυτόματα το δέρμα μας παίρνει μια λάμψει μαγική…

111111111

Το ‘’Ice Facial’’ είναι μια δεδομένη τάση ομορφιάς στην Κορέα.. Από εκεί λοιπόν ξεκίνησε και έχει γίνει τάση σε όλο τον κόσμο.. Άλλωστε όλες οι γυναίκες θέλουμε ένα υπέροχο αψεγάδιαστο δέρμα… και αυτό λένε πως μπορούμε να το πετύχουμε με ένα και μόνο παγάκι… Πάμε να δούμε παρέα τα πολλά οφέλη του πάγου στην επιδερμίδα…

Ενισχύει την απορρόφηση του προϊόντος

Αυτό είναι ένα παλιό τέχνασμα που εξασφαλίζει ότι το δέρμα απορροφά όλα τα προϊόντα που εφαρμόζετε σε αυτό. Εάν έχετε εφαρμόσει νυχτερινή κρέμα ή οποιοδήποτε ορό στο δέρμα σας, τρίψτε πάνω σε αυτό ένα παγάκι. Αυτό συσφίγγει τα τριχοειδή αγγεία στο πρόσωπό σας και δημιουργεί ένα τράβηγμα για το δέρμα σας, το οποίο με τη σειρά του βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων.

Χαλαρώνει και καταπραΰνει την ακμή στο πρόσωπό σας

Αν είστε ήδη απογοητευμένοι με την ακμή, αφήστε τα παγάκια να δουλέψουν για εσάς… Όταν χρησιμοποιείτε παγάκι στο πρόσωπό σας, βοηθάει στην ελαχιστοποίηση της παραγωγής λιπαρότητας στο δέρμα σας.

Εξαφανίζει τις σακούλες κάτω από τα μάτια

Τα κουρασμένα μάτια βρήκαν τον μάστορά τους..  Η υπερβολική συσσώρευση υγρών κάτω από τα μάτια μπορεί να αντιμετωπιστεί με ένα και μόνο παγάκι. Απλά μετακινήστε το με κυκλική κίνηση από την εσωτερική γωνία των ματιών σας προς τα φρύδια. Αυτό βοηθά στη μείωση του πρηξίματος.

222222222

Μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων

Ενώ δεν μπορείτε να αντιστρέψετε την ηλικία σας, μπορείτε να ελέγξετε τα σημάδια της γήρανσης. Εφαρμόζοντας κύβους πάγου στο πρόσωπό σας βοηθά στον έλεγχο των ρυτίδων και στα σημάδια γήρανσης. Δεν συμβάλλει μόνο στη μείωση ρυτίδων και λεπτών γραμμών αλλά αποτρέπει και τη δημιουργία νέων.

Απολέπιση του δέρματος

Όταν πρόκειται για απολέπιση, μπορείτε να αφήσετε στην άκρη όλα τα εμπορικά διαθέσιμα απολεπιστικά για μια φυσική και καθαρή μέθοδο. Τρίψτε το πρόσωπό σας με κύβους πάγου γάλακτος. Το γάλα περιέχει γαλακτικό οξύ που βοηθά στην εκκαθάριση όλων των νεκρών κυττάρων του δέρματος, ενώ ο πάγος βελτιώνει την ακτινοβολία σας και τη φυσική λάμψη.

Ελένη ♥♥

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *