Παρατάς κάθε δίαιτα που ξεκινάς; Υπάρχει λόγος!

diaita

Από Δευτέρα…Κι έρχεται η Δευτέρα και λες απ’ την άλλη Δευτέρα. Απ’την άλλη Δευτέρα θα ξεκινήσω δίαιτα. Και είσαι αποφασισμένη να χάσεις πολλά κιλά, να γυμνάσεις το σώμα σου και να γίνεις κι εσύ ένας άγγελος της Victoria’s Secrets.

diaita

Και ξεκινάς λοιπόν, μια από αυτές τις Δευτέρες τη δίαιτα και μέσα σε μια εβδομάδα τα παρατάς. Γιατί;

Γιατί έχεις ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη και δεν το λέμε εμείς, το λένε οι έρευνες. Περνάει μια εβδομάδα που νομίζεις ότι έχεις στερηθεί πολλά και πως «λιμοκτονείς» αλλά δεν βλέπεις αποτέλεσμα. Και απογοητεύεσαι. Μα…πώς είναι δυνατόν να δεις αποτέλεσμα μέσα σε μια εβδομάδα;

Σύμφωνα με μια έρευνα για λογαριασμού του περιοδικού «Canadian Journal of Surgery», μόλις το 20% καταφέρνει και ακολουθεί μια δίαιτα για 3 μήνες, ενώ το 40% την παρατάει μέσα στην πρώτη εβδομάδα.

Τι πρέπει να κάνεις εσύ; Να βάλεις καλά στο μυαλό σου ότι δεν γίνεται να χάσεις τα κιλά που θέλεις μέσα σε μια εβδομάδα! Αλλά πρέπει να έχεις υπομονή, να ακολουθείς μια υγιεινή διατροφή και να βρίσκεις διαρκώς κίνητρα για να πετύχεις.

Όλα τα καλά πράγματα αργούν να γίνουν. Ξεκίνα να κάνεις την υγιεινή διατροφή τρόπο ζωής και ούτε που θα το καταλάβεις πώς θα τα χάσεις τα κιλά. Υπομονή!

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *