Πολύχρωμα μελομακάρονα από το Flamingo.. η πιο γλυκιά πρόταση των Χριστουγέννων!

Πολύχρωμα μελομακάρονα 2

Τα μελομακάρονα είναι σίγουρα τα πιο λαχταριστά γλυκά των Χριστουγέννων. Όλοι στο σπιτικό μας, αυτές τις ημέρες, έχουμε έναν δίσκο για να κερνούμε τους επισκέπτες.. και βέβαια μελομακάρονα αγοράζουμε και όταν επισκεπτόμαστε εμείς φίλους μας. Τα μελομακάρονα είναι πεντανόστιμα από τη μια.. και επιπλέον από τα πιο υγιεινά γλυκά! Είναι το απόλυτο χριστουγεννιάτικο γλυκό που όλοι λατρεύουμε.. ιδίως όταν έχει επικάλυψη σοκολάτας.. Τότε αλήθεια το παρακάνουμε.. αλλά ποτέ δεν το μετανιώνουμε.

DSC01840

Στο elenifourli.com είχαμε την ευκαιρία πριν λίγες ημέρες να δοκιμάσουμε τα πιο τέλεια μελομακάρονα! Επισκεφτήκαμε φίλους στα Ψαχνά και αγοράσαμε μελομακάρονα από το ζαχαροπλαστείο Flamingo. Δεν αγοράσαμε απλά μελομακάρονα.. αλλά πολύχρωμα! Ενθουσιαστήκαμε τόσο πολύ από την φρεσκότατη λαχταριστή χρωματιστή σοκο-επικάλυψη.. που πήραμε και για το σπίτι μας. Ε λοιπόν.. αν στην εμφάνιση παίρνουν 10.. στη γεύση παίρνουν 10 με τόνο.

Άλλωστε το όνομα Flamingo είναι βαρύ στο χώρο της ζαχαροπλαστικής.. με την εμπειρία να ξεκινά από το 1990 όπου ιδρύθηκε το εργαστήριο. Συζητήσαμε με τους ανθρώπους εκεί και μας τόνισαν ότι δίνουν έμφαση στις πρώτες ύλες, στα αγνά υλικά και κυρίως στα ντόπια. Κύριο μέλημα του Flamingo είναι να προσφέρει γλυκά άριστα ποιοτικά και στη δυνατόν χαμηλότερη τιμή.

Τούρτες Μοντέρνα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

Χριστουγεννιάτικα Στολίδια Flamingo1

Στο ζαχαροπλαστείο Flamingo στην Αγγελή Γοβιού 47 στα Ψαχνά, όπως και στο κεντρικό εργαστήριο, στο 18ο χλμ Χαλκίδας – Αιδηψού μπορούμε να βρούμε μια πολύ μεγάλη γκάμα γλυκών, για κέρασμα, ατομικά, τούρτες και εορταστικά. Σας προτείνουμε να πάρετε τα γλυκά των γιορτών από τα Flamingo.. Όχι μόνο δεν θα το μετανιώσετε.. αλλά δεν θα θέλετε να τελειώσουν οι γιορτές.

Το δικό μας τραπέζι έχει και χρωματιστά μελομακάρονα και παραδοσιακά, έχει κουραμπιέδες, έχει και σιροπιαστά.. όλα από το Flamingo! Και τη βασιλόπιτά μας.. από το Flamingo θα την πάρουμε!

15285067_1323439081008000_6868564024965852321_n

Γλυκές γιορτές να έχουμε!!

Ζαχαροπλαστείο Flamingo

18ο χλμ Χαλκίδας – Αιδηψού (Ψαχνά, Κεντρικό εργαστήριο) – τηλ 2228025000 ή 2228024289

Αγγελή Γοβιού 47 Ψαχνά (Κατάστημα Λιανικής) – τηλ 2228024644

Email : info@flamingo.gr
Website: www.flamingo.gr

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *