Πόσο πιθανό είναι να βρεις τον έρωτα της ζωής σου τον Δεκέμβρη;

sxesi

Τον Δεκέμβρη και γενικά τις γιορτές είναι ωραίο να τις περνάς με τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι ο μήνας της αγάπης, της μαγείας, της οικογένειας, της παρέας και του… έρωτα! Αν δεν έχεις κάποιο ταίρι, μην αγχώνεσαι γιατί αυτή η περίοδος είναι πολλά υποσχόμενη.

All i want from Christmas μας τραγουδά η Mariah Carey και κάτι ξέρει… Τουλάχιστον αυτό λένε οι έρευνες. Τι; Τον Δεκέμβρη είναι πολύ πιθανό να βρεις το άλλο σου μισό.

Συγκεκριμένα, οι έρευνες λένε πως από την 1 Οκτώβρη μέχρι και τις 14 Φλεβάρη που είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι η περίοδος που έχει κάποιος περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί σε μια σχέση ακόμη κι αν δεν… ψάχνει για αυτήν!

sxeseis

Γιατί; Γιατί οι χαμηλές θερμοκρασίες και το γεγονός ότι νυχτώνει πιο γρήγορα συνθέτουν την ιδανική ατμόσφαιρα!

Σύμφωνα με την έρευνα, στην οποία οι συμμετέχοντες ήταν 18 έως 38 ετών, το 60% δήλωσε πως βρήκε το άλλο τους μισό, τη συγκεκριμένη περίοδο. Και το ποσοστό είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Γιατί αυτήν την περίοδο για έναν μαγικό λόγο είμαστε όλοι πιο θετικοί, πιο ανοιχτοί, πιο καλοπροαίρετοι και πιο κοινωνικοί! Και είναι περισσότερο πιθανό να ανταποκριθείς πιο θετικά σε κάποιον που μπορεί να σε προσεγγίσει. Ποτέ δεν ξέρεις…

Αν, όμως, είσαι μόνος δεν υπάρχει τίποτα κακό ή «στενάχωρο» σε αυτό. Γιατί μπορείς να έρθεις πιο κοντά με την οικογένειά σου και τους φίλους σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου που το έχει τόση ανάγκη.

Σε κάθε περίπτωση βγαίνεις κερδισμένος!

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *