Πράγματα που κάνει ένας άνδρας όταν σε σέβεται!

sxesi

Για να χτιστεί μια σχέση χρειάζονται αξίες όπως η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη, η επικοινωνία και ο σεβασμός. Και αν δεν υπάρχει το τελευταίο, αν δεν υπάρχει ο σεβασμός, τότε τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Γιατί, όμως, ο σεβασμός σε μια σχέση είναι τόσο σημαντικός; Γιατί όταν ο άλλος δεν σε σέβεται, τότε είναι ένα «κόκκινο» σημάδι, είναι ένα σημάδι ότι το ταίρι σου προσπαθεί να σε χειραγωγήσει και να σε ελέγξει. Πρέπει να σε σέβονται είτε είναι ο κολλητός σου, είτε είναι ο αδερφός σου, είτε είναι το άλλο σου μισό.

Αν, όμως, δεν είσαι σίγουρη για το αν ο σύντροφός σου σε σέβεται, τότε αυτά είναι 5 σημάδια που θα σε βοηθήσουν να το αναγνωρίσεις.

zeugari

Πώς είναι η επικοινωνία μεταξύ σας;
Όπως είπαμε η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για ένα ζευγάρι, όπως και ο τρόπος που επικοινωνούν. Το ζήτημα είναι να επικοινωνείτε με έναν υγιή τρόπο, να σε ακούει και να το ακούς. Αν απλώς κλείνει τα αυτιά σε αυτά που του λες….τότε μάλλον δεν σε σέβεται.

Θέλει τη γνώμη σου
Για κάθε απόφαση που θέλει να πάρει, σημαντική ή μη, από το πού θα πάτε διακοπές, μέχρι το να μετακομίσει, θα ζητήσει τη γνώμη σου και αυτό είναι ένα δείγμα ότι ο καλός σου σε σέβεται.

zeugari

Αναγνωρίζει τις ανάγκες σου
Ξέρει ότι έχει κι εσύ ανάγκες και ότι χρειάζεσαι λίγο προσωπικό χρόνο. Το σέβεται και σε ενθαρρύνει.

Σε υποστηρίζει με την καριέρα σου
Σε βοηθά να γίνεις καλύτερη. Καλύτερος άνθρωπος, καλύτερη στη δουλειά σου, να πετύχεις τους στόχους σου και να μην τα παρατάς ποτέ.

Κάνει συμβιβασμούς
Ο άνθρωπος που σε σέβεται και σε αγαπά θα κάνει συμβιβασμούς, θα κάνει και ένα βήμα πίσω. Ο συμβιβασμός δεν είναι κάτι αρνητικό, ούτε σημαίνει πως «κάνεις πίσω» ή ρίχνεις τον εγωισμό σου. Δείχνει ότι δίνεις και παίρνεις. Γιατί έτσι είναι οι σχέσεις. Οι αληθινές σχέσεις.

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *