Αν σου αρέσει το μαύρο, θα αγαπήσεις αυτά τα μανικιούρ!

View Fall Nail Polish Colors For Dark Skin Photos Unique Nail Art Designs

Πολλές θεωρούν πως το μαύρο μανικιούρ είναι για πιο extreme καταστάσεις, λίγο πιο ροκ. Εμείς δεν συμφωνούμε. Λατρεύουμε το μαύρο μανικιούρ και μπορούμε να πούμε πως μπορεί να συναγωνιστεί το κόκκινο και όλες του τις αποχρώσεις.

Γιατί το μαύρο φίλη μου είναι chic, είναι κλασικό, είναι ιδιαίτερο και ταιριάζει με όλα. Και βεβαίως, αν ανήκεις στην κατηγορία που σου αρέσει το μαύρο χρώμα και έχεις κι εσύ σύνολα total black, τότε μπορείς να καταλάβεις πολύ καλά τι εννοούμε.

nixia maua

Και μπορεί το μαύρο, το απλό μανικιούρ να μην το αλλάζουμε με τίποτα, ωστόσο βρήκαμε μερικά ακόμη σχέδια για να υπάρχει ποικιλία και να μην το βαριέσαι.

Ακόμη κι αν δηλώνεις ρομαντική ψυχή, ακόμη κι αν σου αρέσει το χρώμα στη ζωή σου, πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία στα παρακάτω σχέδια.

Είτε είσαι drama, dark ή απλώς queen, αυτό το μανικιούρ είναι για σένα!

Βάλε λίγο glitter

mano

Αν θέλεις να σπάσεις λίγο τη μαυρίλα μπορεί να προθέσεις λίγη λάμψη. Είτε σε όλα τα νύχια, είτε σε μερικά.

Μαύρο αλά Γαλλικό

galliko

Με αυτό το design στα νύχια θα παρατείνει λίγο την επίσκεψή σου στη μανικιουρίστα. Γιατί και να σου μεγαλώσει το νύχι δεν θα φανεί!

Half Black

nixia

Αν το βάψεις όλο το νύχι μαύρο σου φαίνεται υπερβολή, μπορείς να ξεκινήσεις αυτό αυτό!

Απ’ την άλλη αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάψεις δύο νύχια μαύρα σε κάθε χέρι και τα υπόλοιπα ένα πιο παλ, να παίζεις με σχέδια και πουά και να βρεις τελικά αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *