Τα 5 ζώδια που χωρίζουν στο πι και φι!

xorismos1

Χωρισμός. Δύσκολη λέξη για κάποιους, ενώ άλλοι την έχουν «καραμέλα». Υπάρχουν άνθρωποι που χωρίζουν πιο εύκολα και γρήγορα και άνθρωποι που το σκέφτονται ξανά και ξανά και δίνουν και μια δεύτερη ή τρίτη ευκαιρία.

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Είναι σίγουρα θέμα προσωπικότητας, με το πόσο εύκολα δένεσαι με κάποιον, πόσο εύκολα μπορείς να ζήσεις και μόνος σου και πόσο εύκολα τελικά συγχωρείς. Ο χωρισμός σίγουρα δεν είναι εύκολος αλλά μερικοί τον επιλέγουν, χωρίς δύσκολες σκέψεις.

Ποια είναι τα ζώδια που χωρίζουν πολύ εύκολα;

Κριός

krios
O Κριός μπορεί πολύ εύκολα να αφήσει κάποιον που τον πλήγωσε. Μπορεί επίσης, να τον αφήσει κι αν θεωρεί πως αυτή η σχέση απλά δεν θα διαρκέσει. Είναι παρορμητικός, είναι «φωτιά και λάβρα» και μπορεί να απομακρυνθεί από μια σχέση τόσο γρήγορο όσο την ξεκινάει!

Ζυγός

zigos
Οι Ζυγοί είναι ρομαντικοί αλλά όλα είναι θέμα… ζυγαριάς! Θέλουν την αγάπη και τον ρομαντισμό και συνήθως έχουν και μια αγάπη backup σε περίπτωση που χωρίσουν. Oups! Μπορούν εύκολα να πάνε από τη μια σχέση στην άλλη αν νιώσουν ότι κάτι δεν τους ταιριάζει.

Σκορπιός

skorpios
Οι Σκορπιοί είναι πρόθυμοι να δουλέψουν σε μια σχέση αλλά μόνο όταν βλέπουν κάποιο μέλλον. Αν δεν νιώθουν ότι υπάρχουν προοπτικές, μπορεί πολύ εύκολα να φύγουν και να ψάξουν αλλού την αγάπη!

Υδροχόος

ydroxoos
Ξέρεις τι είναι το ghosting; Όταν ο άλλος απλά εξαφανίζεται και δεν ξέρεις αν ζεις ή πέθανε; Αυτό κάνει ο Υδροχόος με ευκολία. Αν μια σχέση δεν λειτουργεί φεύγουν μακριά και δύσκολα επιστρέφουν. Keep that in mind!

Ιχθείς

ixtheis
Και το τελευταίο ζώδιο στη λίστα μας είναι τα Ψαράκια. Χρησιμοποιούν τη διαίσθησή τους, η οποία τους καθοδηγεί μέσα από καταστάσεις και σχέσεις και χωρίζουν όταν υπάρχει μια κακή ατμόσφαιρα ή ένα κακό συναίσθημα.

Φυσικά, μιλάμε πάντα για τα ζώδια και αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να μην ισχύουν για όλους!

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *