Τα χειρότερα αστρολογικά ταιριάσματα

zodia_111115

Φαντάζομαι το θυμάστε το τραγούδι που έλεγε «τα άστρα και τα ζώδια μας φέρνουνε εμπόδια..» ε λοιπόν με αυτό ακριβώς το θέμα θα ασχοληθούμε σήμερα στο elenifoutli.com

Πριν από λίγο καιρό σας είχα πει για τα ιδανικά ταιριάσματα και η αλήθεια είναι ότι το είχατε μεγάλη χαρά.. Για να σας δω τώρα..Lol

Σύμφωνα λοιπόν με τα άστρα υπάρχουν 3 συνδυασμοί  ζωδίων..που είναι αρκετά δύσκολο να ευδοκιμήσει σχέση… χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.. Πάμε να δούμε παρέα τους τρεις χειρότερους αστρολογικούς συνδυασμούς…

Καρκίνος & Υδροχόος

Προσέξτε τώρα τι γίνεται εδώ… Ο Καρκίνος είναι άνθρωπος που περνάει καλά μόνο στο σπίτι του… από την άλλη όμως άντε πιάσε τον Υδροχόο. Θα πρέπει να υπάρχει πααααρα πολύ αγάπη και βέβαια πολλές υποχωρήσεις από τον Υδροχόο, για να κρατηθεί μια τέτοια σχέση. Ο ένας της προσκόλλησης.. ο άλλος της ανεξαρτησίας.. άντε και καλά ξεμπερδέματα!!!

001

 Λέων & Σκορπιός

Σίγουρα είναι ένα ζευγάρι με απίστευτο πάθος… μόνο που δεν το εκμεταλλεύονται μόνο στην κρεβατοκάμαρα αλλά και στους ομηρικούς καβγάδες που γίνονται  όοοοολη την ώρα.

Δυστυχώς ο Λέοντας είναι αυταρχικός και θέλει να περνάει πάντα το δικό του… από την άλλη ο Σκορπιός δεν βάζει νερό στο κρασί του..και βλέπει τον σύντροφο σαν κτήμα του… Οπότε φαντάζομαι μπορείτε να μαντέψετε τι περίπου συμβαίνει.. Μια σχέση που δυστυχώς μπορεί να έχει ακόμα και βίαιη κατάληξη..

Κριός & Δίδυμος

Μια πολύ δύσκολη σχέση…( αν πετύχει).. Τις περισσότερες φορές ο Κριός θα βάλει το καπελάκι του και θα φύγει.. Ο Δίδυμος είναι περίεργο ζώδιο..αλλάζει γνώμη και απόψεις πάρα πολύ γρήγορα..κάτι που μπερδεύει τον Κριό που είναι πιο σταθερό ζώδιο και δεν μπορεί να το διαχειριστεί..

Επιπλέον, ο Δίδυμος είναι ο τύπος που δεν εκτιμά αυτό που έχει, μέχρι να κοντέψει να το χάσει. Από την άλλη ο Κριός ο οποίος δεν φημίζεται και πολύ για την ερωτική του πίστη, μπορεί να τα διαλύσει όλα στο δευτερόλεπτο.. Μια σχέση γενικά για γερά νεύρα..

Ελένη ♥♥

 

 

 

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *