Τελικά μπορεί μια τσίχλα να σε βοηθήσει να χάσεις βάρος;

tsixla1

Μύθος ή αλήθεια ότι το μάσημα της τσίχλας μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις βάρος; Πολλά έχουν ειπωθεί και δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε!

Ας πάμε σε αυτά που είναι ήδη γνωστά. Η τσίχλα σου κάνει καλό. Όχι μόνο για να έχεις μια «καλή», δροσιστική αναπνοή, αλλά μπορεί να κόψει την ανάγκη σου για τσιγάρο ή έστω να τη μείωση, να βελτιώσει τη μνήμη σου και να είσαι πιο συγκεντρωμένος.

Taking chewing gum

Μπορεί, όμως, ή όχι να σε βοηθήσει να χάσεις βάρος;

Οι ειδικοί στο The Boggest Loser τη χρησιμοποιούν καθημερινά και οι έρευνες λένε πως το μάσημα της τσίχλας μπορεί να σε βοηθήσει να ελέγξεις καλύτερα τις λιγούρες σου, να διαχειριστείς καλύτερα την πείνα σου κι επομένως να χάσεις κιλά.

Φυσικά, σαν τσίχλα από μόνη της δεν σε βοηθά να κάψεις έναν ικανοποιητικό αριθμό θερμίδων, αλλά σε βοηθά να μην τσιμπήσεις από το αγαπημένο σου σνακ που έχει πολλά λιπαρά, να μην φας ένα μικρό γλυκάκι επειδή απλά το λιγουρεύεσαι. Να αντισταθείς σε όλα αυτά μασώντας απλώς μια τσίχλα.

tsixla

Φυσικά η τσίχλα χωρίς ζάχαρη είναι η καλύτερη για περιέχει λιγότερο από 5 θερμίδες και δεν καταστρέφεις και τα δόντια σου!

Πότε μασάς τσίχλα;

  • Όταν θέλεις μια φρέσκια, δροσιστική αναπνοή
  • Όταν είσαι αγχωμένος και νευρικός
  • Όταν δεν θέλεις να κάνεις κι άλλο τσιγάρο
  • Όταν θέλεις να συγκεντρωθείς καλύτερα
  • Όταν απλά… βαριέσαι

Και τελικά είναι αθώα από όλες τις απόψεις. Φυσικά, μην ξεχνάς ότι από μόνη της δεν σε βοηθά να χάσεις κιλά αλλά πρέπει να συνδυάζεται από μια καλή και υγιεινή διατροφή.

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *