Τέλος στην μυρωδιά του τσιγάρου στα μαλλιά!

noah-buscher-400915-unsplash

Αυτή η ενοχλητική, αηδιαστική τσιγαρίλα στα μαλλιά πραγματικά συμβαίνει ΚΑΘΕ φορά που αποφασίζεις να βγεις για ποτό. Και ίσως το έχεις παρατηρήσει και αυτές τις ημέρες.
Πριν βγεις κάνεις ένα μπάνιο, φτιάχνεις τα μαλλιά σου, το μακιγιάζ σου και βγαίνεις να ξεσκάσεις, να πιεις ένα ποτό.

Και όταν γυρνάς σπίτι βρωμάνε τα ρούχα σου και τα μαλλιά σου τσιγαρίλα! Κι άντε τα ρούχα τα βγάζεις έξω, τα βάζεις κατευθείαν πλυντήριο. Με τα μαλλιά τι κάνεις; Που μερικές φορές δυσκολεύεσαι ακόμη και να πέσεις για ύπνο με αυτά τα μαλλιά; Και το ακόμη χειρότερο είναι ότι πρέπει κάθε μέρα, κάθε λίγο και λιγάκι να κάνεις μπάνιο.

michael-discenza-199756-unsplash

Γιατί εδώ στην Ελλάδα μας ισχύει ο αντικαπνιστικός νόμος, αλλά όλοι καπνίζουν. ΟΛΟΙ. Κι απλά γυρνάς σπίτι και είναι σαν να έχεις καπνίσει 4 πακέτα τσιγάρα.

Στο θέμα μας όμως… Πώς μπορείς να απαλλαγείς από αυτήν την μυρωδιά;

Υπάρχουν τρεις τρόποι! Ο πρώτος είναι να βάλεις λίγο άρωμα στην βούρτσα την ώρα που χτενίζεσαι για την βραδινή έξοδο. Το άρωμα προστατεύει τα μαλλιά και κανένα τσιγάρο δεν τα αγγίζει! Μπορεί να λειτουργήσει και με τα δικά σου μαλλιά.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να βάλεις λίγο λαδάκι όταν επιστρέψεις. Αν ψεκάσεις τα μαλλιά σου με το ειδικό λάδι που έχεις θα «σπάσει» λίγο αυτή η μυρωδιά και ίσως δεν χρειαστεί να κάνεις και πάλι μπάνιο ενώ θα κοιμηθείς σαν πουλάκι.

Ο τρίτος τρόπος είναι να πάρεις ένα ειδικό άρωμα για τα μαλλιά, το οποίο πραγματικά κάνει θαύματα και τα μαλλιά σου θα μοσχομυρίζουν! Ναι, υπάρχει ειδικό άρωμα για τα μαλλιά!

You May Also Like

Γράψτε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *