Φθινοπωρινά jean looks: Ιδέες για να συνδυάσετε το αγαπημένο σας παντελόνι

Το τζιν παντελόνι είναι το ιδανικο outfit για την μεταβατική περίοδο του φθινοπώρου που διανύουμε. Μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα κομμάτια της ντουλάπας μας και γι αυτό δεν το βαριόμαστε ποτέ. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε γι’αυτούς τους φθινοπωρινούς συνδυασμούς για να δημιούργησετε stylish καθημερινά fashion looks. Πάμε να τους δούμε, λοιπόν….

Τ-shirt

Εύκολο και άνετο από το πρωί ως το βράδυ το κοντομάνικο μπλουζάκι συνδυάζεται με όλα τα είδη τζιν παντελονιών. Επιλέξτε τα χρώματα που σας ταιράζουν και πειραματιστείτε με διάφορα αξεσουάρ για να πετύχετε ταο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Λευκό πουκάμισο

Κομψό και chic το λευκό πουκάμισο είναι εδώ για να συνδυαστεί με το αγαπημένο σας jean παντελόνι και αποτελέσει τη βάση για ένα σωστό φθινπωρινό office look. H επιστροφή στην εργασία σας έτσι μπρεί να γίνει με τον πιο stylish τρόπο.

Τotal denim

Για εκείνες που θέλουν να πειραματιστούν περισσότερο το total denim look είναι το ιδανικό. Συνδυάστε το τζιν παντελόνι σας μ’ ένα denim shirt είτε στην ίδια χρωματική απόχρωση είτε στην εντελώς αντίθετη. Μην διστάσετε να υλοποιήσετε αυτήν την ξεχωριστή τάση.

Eυθαλία

You May Also Like