Μαύρα στίγματα: τα 2 συστατικά που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αυτά

Γράφει η Ευθαλία Χρήστου. 

Τα μαύρα στίγματα είναι ένα ενοχλητικό δεμρατικό πρόβλημα που οφείλουν την εμφάνιση τους στην υπερβολική παραγωγή σμήγματος. Η εμφάνιση τους κάνει την επιδερμίδα μας να φαίνεται θαμπή και χωρίς λάμψη. Μπορεί για την αντιμετώπιση τους να έχουν δημιουργηθεί προϊόντα με στοχευμένη θεραπεία αλλά η λύση δε βρίσκεται μόνο σε αυτά αλλά και στα προφανή που είναι το αντιηλιακό και η βιταμίνη C.

Πείτε «ναι» στην αντηλιακή προστασία

Ο ευκολότερος τρόπος για να αποφύγετε τα προβλήματα που προκύπτουν από τη συσσώρευση του σμήγματος; Θα το πετύχετε με τη συστηματική προστασία σας από τον ήλιο. Εάν έχετε ήδη μαύρα στίγματα, ένα καλό και αποτελεσματικό αντηλιακό θα τα κρατήσει στο σκοτάδι και τελικά θα τα απομακρύνει εξολοκλήρου. Μην ξεχνάτε ότι κανένα προϊόν περιποίησης δεν μπορεί να δράσει αποτελεσματικά όταν η επιδερμίδα σας δεν προστατεύεται από τον ήλιο.

Προτιμήστε τη βιταμίνη C

Προμηθευτείτε έναν αντιοξειδωτικό ορό με βιταμίνη C για ημερήσια χρήση, για να βοηθήσετε στο να βελτιωθεί η όψη του δέρματός σας ολιστικά, συμπεριλαμβανομένων των ενοχλητικών αυτών σημαδιών. Οι αντιοξειδωτικοί οροί συμβάλλουν στη σταθεροποίηση του δέρματος μετά από τυχόν ερεθισμούς από την υπεριώδη ακτινοβολία. Επιπλέον, η βιταμίνη C βοηθά στην καταπολέμηση των λεπτών γραμμών κι εξομαλύνει την υφή της επιδερμίδας. Συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας γι’αυτό!

You May Also Like