Πως οφελεί ένα ενυδατικό spray τo πρόσωπο μας;

Αρκεί ένα ενυδατικό spray για να τονώσει η να ενυδατώσει η να προστατεύσει την επιδερμίδα μας; Η απάντηση είναι ναι. Αν θέλετε να επιλέξετε ένα προϊόν που να τα κάνει όλα αυτά η να έχετε ξεχωριστά προϊόντα για καθε κρίση, η επιλογή είναι στην δική σας κρίση. Αυτό που όμως δεν χωράει αμφιβολία είναι ότι ένα spray πρέπει να βρίσκεται στη skincare routine σας. Πάμε να δούμε τους λόγους….

Ενυδάτωση με μόνο ένα ψέκασμα

Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας η επιδερμίδα σας έχει ανάγκη από ενυδάτωση, μπορεί να την έχει με μόνο ένα ψέκασμα έτσι απλά. Η ενυδάτωση δεν βρίσκεται μόνο σε μάσκες, serums και κρέμες. Αν οι καιρικές συνθήκες αφυδατώνουν την επιδερμίδα σας, η λύση βρίσκεται στο χέρι σας.

Τόνωση έτσι απλά

Δοκιμάστε να ψεκάσετε σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα ένα ενυδατικό σπρέι προσώπου, μετά τον καθαρισμό σας και προτού ν’ απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα. Μ’ αυτόν τον τρόπο η επιδερμίδα συγκρατεί ακόμη περισσότερη υγρασία. Έτσι η επιδερμίδα είναι ακόμα περισσότερο προετοιμασμένη για να δεχθεί το οποιοδήποτε προϊόν του οποίου η δράση μέγιστοποείται.

Σταθεροποίηση του μακιγιάζ

Ανεξάρτητα με τον τύπο της επιδερμίδας σας, είτε σε λιγότερες είτε σε περισσότερες ώρες το μακιγιάζ παύει να είναι το ίδιο από τη στιγμή που έγινε. Ένα spray σταθεροποίησης θα το ανανεώσει κάνοντας το φυσικό και ανάλαφρο

Προστασία στην πόλη

Όταν κινείστε πολλές ώρες στο κέντρο της πόλης ξέρετε ότι χρειάζεστε ενυδάτωση, αλλά και αντηλιακή προστασία. Υπάρχουν πια ενυδατικά σπρέι, που έχουν αντηλιακό δείκτη κι εξυπηρετούν τις ανάγκες σας μ’ ένα μόνο ψιτ.

Ευθαλία Χρήστου

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *