Βάλτε την άνοιξη στο σπίτι σας με παστέλ χρώματα

Γράφει η Ευθαλία Χρήστου.

Aν η άνοιξη ταυτίζεται με κάτι αυτό είναι τα χρώματα και ιδιαίτερα τα παστέλ, όπως το ρόζ, το κίτρινο, το σιέλ και το απαλό πράσινο. Είναι χρώματα που βλέποντας τα μας φέρνουν εικόνες στο μυαλό από ηλιόλουστες ημέρες με λουλούδια και μας βάζουν σε αυτό το ευχάριστο κλίμα. Γι’αυτό, δικαίως τα παστέλ χρώματα αποτελούν μια κυρίαρχη τάση στη διακόσμηση γι’αυτήν την άνοιξη.

Για να βάλετε τα παστέλ χρώματα στον χώρο σας δεν χρειάζεται να κάνετε ανακαίνιση ή να ξεκινήσετε κάτι από την αρχή. Αρκεί ένα διακοσμητικό αντικείμενο, ένα χαλί, κάποια μαξιλάρια στον καναπέ ή άλλες τέτοιες αλλαγές και έτσι η οπτική του χώρου σας μεταμορφώνεται. Ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη την διακόσμηση μόνο με ουδέτερα χρώματα και να βάλετε χρώμα στ σπίτι σας. Γενικότερα, ξεχάστε τα απαλά χρώματα και τολμήστε να γεμίσετε το σπίτι σας με τελείως αντίθετα που στην παλέτα των pop tones, όπως το φωτεινό μπλε, το φούξια, το μωβ και το πράσινο.

Το ενδιαφέρον μας έχει εστιάσει στα έντονα χρώματα που εντάσσουμε σταδιακά στη διακόσμηση των σπιτιών μας. Δώστε μια ευκαιρία σε αυτήν την τάση και αυτό δεν θα αλλάξει μόνο την οπτική του σπιτιού σας αλλά και την διάθεση σας.

You May Also Like