Γράφει η Δήμητρα Δήμου.
Έπεσα από τα σύννεφα με την είδηση την οποία διάβασα! Μα τι συμβαίνει στον κόσμο; Έμαθα που λέτε πως ο Τούρκος σεφ και ιδιοκτήτης ψησταριών, με συγχωρείτε, εστιατορίων εννοώ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ εμφανίζεται πολύ απογοητευμένος με την πτώση της κίνησης στο εστιατόριό του στη Μύκονο, η οποία αγγίζει το 70%, αφού τα κουβέρ έχουν μειωθεί στο ένα τρίτο σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.
Να αναφέρω σε αυτό το σημείο πως στο εστιατόριο Nusret στην Μύκονο γινόταν τριπλό sitting, με τα τραπέζια δηλαδή να αλλάζουν πελάτες τρεις φορές από τις 8 μέχρι τις 2 τα μεσάνυχτα, σερβίροντας καθημερινά πάνω από 600 κουβέρ!
Όπως γράφει το Mykonoslive.tv όλα αυτά όμως φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν καθώς φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.
Τι να κάνει λοιπόν ο ταλαίπωρος, σκέφτηκε πως η χασούρα του εστιατορίου θα αντισταθμιστεί από το νέο κλαμπ που άνοιξε επεκτείνοντας την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή του, το “Eating, Dancing” που συνδυάζει την εστίαση με την διασκέδαση σε δύο διαφορετικά επίπεδα.
Στον πρώτο όροφο βρίσκεται ο χώρος του εστιατορίου όπου σερβίρει το φαγητό όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι και στον επάνω όροφο, στην βεράντα, υπάρχει DJ που παίζει μουσική και προσφέρονται ποτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για όσους μετά το δείπνο θέλουν να χορέψουν.
Τι μένει λοιπόν μετά το χρυσό steak; Να δούμε αν το φιλόδοξο εγχείρημα του Νουσρέτ θα βρει ανταπόκριση ή θα έχει την τύχη του εστιατορίου του στην Νέα Υόρκη που πρόσφατα έβαλε λουκέτο…
Φωτό: ΤΑ ΝΕΑ, iEfimerida, Athens magazine, Panic Times