Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου.
Η Black Friday είναι μια μέρα που μπορούμε να βρούμε καλύτερες τιμές! Όχι πάντα.. μιας και προσωπικά είδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μου να εμφανίζονται σελίδες που δημιουργήθηκαν πριν λίγες ημέρες.. που παρέπεμπαν σε ιστοσελίδες με παρεμφερές όνομα από γνωστές ιστοσελίδες αγορών και οι οποίες έδιναν τεράστιες εκπτώσεις σε ρούχα.. αξεσουάρ και παπούτσια!
Δεν ξέρω για εσάς.. αλλά εγώ επειδή την έχω πατήσει και μάλιστα μου έστειλε επιστολή ο συνήγορος του καταναλωτή ότι δεν μπορούσε να βρει την κακόβουλη εταιρεία που με εξαπάτησε.. πλέον ψωνίζω μόνο από γνωστές εταιρείες ή γνωστά καταστήματα!
Φυσικά.. κλείνω εδώ την παρένθεση που άνοιξα με τις παγίδες στις αγορές την Black Friday και σας ενημερώνω ότι το showroom της αγαπημένης μας Ελένης.. έχει ήδη ξεκινήσει και θα κορυφώσει πτώσεις τιμών σε όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που υπάρχουν στο showroom! Μάλιστα.. την Παρασκευή το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί και live βίντεο στη σελίδα στο facebook.. όπου θα βρείτε σούπερ τιμές!
Μην χάνετε καιρό.. παρακολουθείστε τα βίντεο που ανεβαίνουν στα social! Ήδη από εχτές η Ελένη ξεκίνησε τις προσφορές σε επιλεγμένα ρούχα!
Τέλος.. όπως βλέπετε και στη φωτό.. θα κληρωθούν και δωράκια για όσες φίλες αγοράσουν την Black Friday από το showroom ή και διαδικτυακά!
Στο showroom της Ελένης Φούρλη δημοσιεύουν συνέχεια βίντεο όπου τις περισσότερες φορές ενημερώνουν για τις τιμές των ρούχων! Την Black Friday οι εκπτώσεις θα είναι από 20% έως 50% σε όλα τα ρούχα.. και στις νέες παραλαβές φυσικά! Εκπτώσεις που έρχονται να ενισχύσουν τις ήδη πολύ καλές τιμές που έχει το showroom.. στα ποιοτικά επώνυμα ρούχα του!