4 βασικές συμβουλές για τέλειο στυλ!

Γράφει η Πέννυ Αδάμου.

Το να μπορείτε να ντύνεστε κομψά κάθε μέρα είναι μια ικανότητα που μπορεί να είναι δύσκολο να καταφέρνετε πάντα. Ευτυχώς για εσάς, έχουμε συγκεντρώσει τις κορυφαίες συμβουλές στυλ που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα. Ενώ μπορεί να φαίνονται μικροί και απλοί, αυτές οι εύχρηστες συμβουλές θα φέρουν επανάσταση στον τρόπο που ντύνεστε καθημερινά.

Είτε πρόκειται για δουλειά, για ποτά ή ακόμα και για το brunch της Κυριακής, αυτοί οι πολύτιμοι λίθοι είναι σίγουρο ότι θα σας βγάλουν από το σπίτι με…στυλ.

  • Οργανώστε και επεξεργαστείτε τη ντουλάπα σας:

Όταν πρόκειται για ντύσιμο με στιλ, η οργάνωση και η επεξεργασία της ντουλάπας είναι απαραίτητη. Σε τελική ανάλυση, πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο σύνολο αν δεν μπορείτε να δείτε καν τι σας ανήκει; Ξεκινήστε καταστρέφοντας την ντουλάπα σας και δωρίζοντας ή πουλώντας οτιδήποτε δεν φοράτε ή αγαπάτε.

Στη συνέχεια, οργανώστε τα υπόλοιπα αντικείμενα τακτοποιημένα σε κατηγορίες. Κρεμάστε τι πρέπει να κρεμαστεί και διπλώστε τα υπόλοιπα. Επίσης, επενδύστε σε ένα ράφι παπουτσιών, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να απεικονίσετε τα ρούχα με το σύνολο. Αφού το κάνετε αυτό, η ντουλάπα σας θα είναι πολύ πιο εμπνευσμένη και θα χαλαρώσετε εκείνες τις στιγμές που δεν έχετε «τίποτα να φορέσετε».

  • Ισορροπήστε το πάνω και το κάτω μέρος σας:

Για τους περισσότερους από εμάς, μια επιτυχημένη εμφάνιση προέρχεται από την επίτευξη της σωστής ισορροπίας. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να πάρετε ρούχα όπου το επάνω και το κάτω μέρος αλληλοσυμπληρώνονται. Εάν φοράτε ένα χαλαρό πουκάμισο, δοκιμάστε να το συνδυάσετε με σφιχτά παντελόνια και αν φοράτε φαρδύ παντελόνι ή με φούστα, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να το συνδυάσετε με μια στενή μπλούζα.

  • Πάμε για ψώνια όταν έχουμε διάθεση και μόνο τότε:

Μην πηγαίνετε ποτέ για ψώνια όταν δεν είστε προετοιμασμένοι. Εάν έχετε υπερβολική βιασύνη ή είστε πολύ κουρασμένοι για να δοκιμάσετε πράγματα, θα πρέπει να περιμένετε και να πάτε για ψώνια άλλη φορά. Θυμηθείτε επίσης πως πρέπει να δοκιμάσετε τα ρούχα με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Το να δοκιμάσετε ένα βραδινό φόρεμα με ψηλά τακούνια και τα κατάλληλα εσώρουχα θα φαίνεται πάντα καλύτερο από ό, τι με τα πάνινα παπούτσια και ένα αθλητικό σουτιέν.

  • Μην φοβάστε να αναμίξετε μοτίβα:

Τα μοτίβα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσθέσετε λίγη ζωή και διασκέδαση στην ντουλάπα σας. Έτσι, αν έχετε κολλήσει σε βασικά χρώματα τα τελευταία δέκα χρόνια, τώρα είναι η ώρα να είστε τολμηροί και να αγκαλιάσετε ρίγες, florals και άλλα. Απλώς θυμηθείτε να βεβαιωθείτε ότι τα μοτίβα σας συμπληρώνουν παρά “ συγκρούονται”. Για να το κάνετε αυτό, δοκιμάστε να επιλέξετε ένα σχέδιο. Εναλλακτικά, επιλέξτε δύο μοτίβα με αντίστοιχες ή συμπληρωματικές παλέτες χρωμάτων.

Είμαστε κομψές και λαμπερές κάθε στιγμή της μέρας, γιατί έτσι νιώθουμε καλύτερα!

You May Also Like