4 ζώδια που χωρίζουν παρορμητικά

Zodiac line icons. Zodiac signs in thin line style

Για μερικούς ανθρώπους μία σχέση είναι μία ιερή δέσμευση που πρέπει να προστατεύεται και να διατηρείται. Υπάρχουν, όμως, και εκείνοι για τους  οποίους ο παρορμητιμός και η ανεξαρτησία υπερνικά τη λογική και την αφοσίωση. Τα παρακάτω ζώδια είναι ικανά να προκαλέσουν ένα χωρισμό παρορμητικά, χωρίς καμία γκρίνια ή παρακαλητό να μπορεί να τους αλλάξει η γνώμη.


Υδροχόος

Συναισθήματα και δράμα; Ένας Υδροχόος δεν έχει χρόνο για αυτά. Είναι ένα ανεξάρτητο ζώδιο του αέρα. Έχει αναλυτική σκέψη, λειτουργεί εγκεφαλικά και είναι συνεχώς απασχολημένος με κάτι. Η συμπόνια και οι ευαισθησίες δεν είναι το φόρτε του. Και είναι φυσικό για… αυτόν. Όταν, κανείς ασχολείται με τις τελευταίες θεωρίες συνωμοσίας, την επικείμενη επέλαση των εξωγήινων και το πώς θα είναι ο κόσμος μετά από εκατό χρόνια δεν έχει χρόνο για «ανόητα» πράγματα όπως τα συναισθήματα. Αν ένας Υδροχόος επιδιώξει να χωρίσει, θα το κάνει χωρίς να υπολογίσει την αντίδραση του συντρόφου του καθώς τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει αν βάλει κάτι στο μυαλό του.

Κριός

Μιλώντας για παρορμητισμό ένα ζώδιο μας έρχεται στο μυαλό. Κριός. Θαρραλέος (και θρασύς), πρώτα μιλάει και πράττει και ύστερα σκέφτεται (αν αποφασίσει να σκεφτεί τι έγινε). Και εκεί που νομίζεις ότι θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο για αυτή τη συμπεριφορά… μάλλον έχεις πέσει έξω. Ο Κριός πάντα αντιδρά ενστικτωδώς και ακολουθεί την παρόρμηση του κάνοντας κάτι απερίσκεπτο. Είναι ικανός να σε χωρίσει εν βρασμώ ψυχής απλώς επειδή τον κέρδισες στα χαρτιά.

Δίδυμος

Αδίστακτος και ασταθής ο Δίδυμος, δύσκολα θα κατασταλάξει σε μία απόφαση. Αλλά αν τελικά το κάνει τίποτα δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη. Είναι άτομο υψηλής νοημοσύνης, θέλει να συλλέγει εμπειρίες και γνώσεις, χωρίς, ωστόσο, να είναι πρόθυμος να ακολουθήσει κανέναν κανόνα. Κανένα συναίσθημα δεν μπορεί να αποτρέψει τον Δίδυμο από ένα χωρισμό αν έχει αποφασίσει ότι έχει τελειώσει ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον. Αλλά Δίδυμος είναι αυτός.. Μπορεί να το μετανιώσει και να γυρίσει πίσω τρέχοντας την επόμενη κιόλας μέρα.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα τελειώσει μία σχέση όσο εύκολα θα την αρχίσει. Είναι δύσκολο να δεσμευτεί, επομένως αν αποφασίσει ότι η σχέση δεν λειτουργεί θα αναζητήσει την ανεξαρτησία του (ακόμη ανακοινώνοντας σου με ένα μήνυμα ότι χωρίζετε). Είναι αρκετά εγωκεντρικοί και είναι δύσκολο να βάλουν κάποιον άλλο πάνω από τον εαυτό τους. Θα σου πει απλά «thank you, next» και θα συνεχίσει το σεξουαλικό παιχνίδι με το επόμενο θύμα του.

Eύη

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *