5 σκέψεις που πρέπει να κάνεις πριν το επόμενο βήμα

Η αλήθεια είναι πως δεν οδηγούν όλες οι σχέσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ιδίως οι γυναίκες έχουν μεγάλο άγχος για το αν η σχέση τους θα ευδοκιμήσει και θα οδηγήσει σε συγκατοίκηση ή ενδεχομένως και γάμο.

Όμως πότε θα καταλάβεις ότι μπορείς να προχωρήσεις όντως και η κίνηση δεν θα είναι βεβιασμένη;

Κρίνε την σχέση σου σαν εξωτερικός παρατηρητής και δες:

Αν έχετε εντάσεις, για ποιο λόγο υπάρχουν και ποια συχνότητα έχουν. Αν υπάρχουν γκρίνιες γιατί δεν είστε συχνά μαζί, ή δεν μένετε μαζί, τότε όντως ίσως χρειάζεται να συγκατοικήσετε και να δείτε αν θα συνεχίσουν να υπάρχουν εντάσεις. Αν όμως οι τσακωμοί σας προκύπτουν από λόγους που βλέπεις πως παραμένουν άλυτοι, τότε μήπως να το ξανασκεφτείς;

Αν βλέπεις πως έχετε στοιχειώδεις διαφορές αλλά προσπαθείς να τις προσπεράσεις και πιστεύεις πως θα λυθούν. Αν δηλαδή εσένα σου αρέσουν τα ταξίδια και στον άλλο δεν αρέσουν και αρνείται να κάνετε, γιατί τα θεωρεί περιττά, δεν μπορεί να αλλάξει!

Αν δεν νιώθεις αρκετά «δεμένη» μαζί του. Στην περίπτωση που έχεις το αίσθημα ότι δεν είστε ένα κοινό μέτωπο απέναντι στα πράγματα και στις καταστάσεις, ίσως πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο να νιώσεις πιο σίγουρη.

Αν παρατηρείς πως θα έχεις βασικά θέματα στο μέλλον, αλλά ελπίζεις μέχρι να έρθει η στιγμή να έχει μεγαλώσει εκείνος και να σκέφτεται πιο ώριμα. Οκ δεν θα γίνει! Ή τουλάχιστον είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει, για να κάθεσαι να περιμένεις.

Αν δεν του έχεις εμπιστοσύνη και θεωρείς πως δεν θα είναι πιστός στο μέλλον. Η εμπιστοσύνη είναι το πρώτο και το σημαντικότερο που πρέπει να του έχεις.

Η απόφαση είναι μεγάλη και πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις πρέπει να σκεφτείτε όλα τα ενδεχόμενα!

Δεν χρειάζεται άγχος! Όλες οι στιγμές έχουν το σωστό timing!

Κάτια

 

 

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *