6 κοντινοί προορισμοί για να «χαιρετίσεις» το καλοκαίρι!

Έρχεται Σαββατοκύριακο και εσύ ψάχνεις προορισμούς κοντινούς, χαλαρούς και ξεκούραστους!

Θέλεις να χαιρετίσεις το καλοκαίρι με κανένα μπανάκι και ψάχνεις να βρεις την κατάλληλη παραλία για να κάνεις κάτι τέτοιο!

Ψάξαμε και βρήκαμε τις ομορφότερες παραλίες της Εύβοιας (κατά την γνώμη μας) που αφήνουν το νου να ξεκουραστεί και το σώμα να απολαύσει την θάλασσα και την χαλάρωση!

Βύθουρη

Βρίσκεται στην Νότια πλευρά της Εύβοιας. Κατεβαίνεις έναν μικρό χωματόδρομο και βρίσκεις μία παραλία μα υπέροχα νερά. Ο Σεπτέμβρης είναι ιδανική εποχή να την επισκεφτείς, αφού δεν θα έχει πολύ κόσμο. Να εφοδιαστείς με νερά και καφέδες, γιατί δεν θα βρεις να πάρεις από κάπου!

Αλμυρίχι

Άμμος και υπέροχα νερά! Εκεί θα βρεις ένα ταβερνάκι πλάι στο κύμα, αλλά είσαι και πιο κοντά στον «πολιτισμό» για ό,τι χρειαστείς. Επίσης καλή περίοδος να πας, αφού δεν θα έχει πολύ κόσμο.

Θαψά

Μαγική παραλία! Υπέροχα νερά, υπέροχο πετραδάκι! Ξεκουράζεται το πνεύμα σου πραγματικά! Ο δρόμος για να πας δεν είναι εύκολος, γι΄αυτό φρόντισε να μάθεις τι καιρό θα έχει και να είσαι έτοιμος για τον χωματόδρομο που θα συναντήσεις!

Άγιος Δημήτρης – Κάρυστος

Ήλιος, ήλιος και πάλι ήλιος! Σχετικά μεγάλη παραλία, πολύ όμορφη και με επιβλητικούς βράχους γύρω της. Αξίζει μία επίσκεψη για να ξαναπάς!

Λίμνη – Β. Εύβοια

Είναι μία διαφορετική επιλογή. Βρίσκεις να αγοράσεις τα απαραίτητα και έχεις σχεδόν πάντα κόσμο. Ένα εξαιρετικό χωριό για να κάνεις την βόλτα σου, με τα γραφικά του σοκάκια. Όσο για την θάλασσα, μοναδική και σχεδόν πάντα χωρίς κύμα!

Βλαχιά

Η καταλληλότερη εποχή να πας είναι ο Σεπτέμβρης. Η θάλασσα είναι ζεστή και έχουν μείνει μόνο οι ντόπιοι. Μεζεδάκια στα λίγα μαγαζάκια που υπάρχουν και μπάνιο σε πεντακάθαρα νερά!

Επέλεξε έναν κοντινό προορισμό και κάνε μια μικρή απόδραση στην Εύβοια!

Υπάρχουν τόσο όμορφα μέρη να αποχαιρετήσεις το καλοκαίρι σου!! Προλαβαίνεις να τα επισκεφτείς όλα!

Κάτια 

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *