Γράφει η Ελένη Φούρλη.
Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια; Αν σας πω ότι δεν κατάλαβα το πόσο γρήγορα πέρασαν.. Να θυμηθώ την πρώτη μέρα.. την αγωνία του ξεκινήματος.. Να θυμηθώ όλους όσους μου στάθηκαν.. με πίστεψαν.. αλλά να θυμηθώ και όσους δεν με πίστεψαν.. κι εκείνους που δεν μπορούσαν να κρύψουν το ειρωνικό και χλευαστικό χαμόγελο..
Το elenifourli.com κλείνει σήμερα 5 πολύ δημιουργικά χρόνια! Δίπλα μου και στην ουσία.. η ψυχή του site.. είναι οι συντάκτριες και συντάκτες.. όσοι είναι τώρα και όσοι ήταν όλα αυτά τα χρόνια! Σας αγαπώ (αλφαβητικά) Καλαβρή Εύα, Καραχάλιου Κάτια και Λαζάρου Ιωάννα! Δίπλα μου και τον ευχαριστώ.. ο Γιάννης Μπιλάλης ο οποίος επιμελείται του εμπορικού τμήματος και της κάλυψης βίντεο και φωτογραφιών (σε συνεργασία με τον Ανδρέα Βάθη)! Επίσης.. ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Ντεντόπουλο ο οποίος «έχτισε» το site και φροντίζει πάντα για την καλή του λειτουργία!
Ένα ξεχωριστό μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους επιχειρηματίες που στηρίζουν το elenifourli.com με τη χορηγία τους. Ορισμένοι δεν είναι μόνο χορηγοί.. αλλά επειδή στηρίζουν από την αρχή το site.. είναι μέρος της οικογένειάς μας! Οι επιχειρήσεις αυτές μέσα στις δυσκολίες των καιρών αναγνωρίζουν τη δουλειά που κάνουμε και τη στηρίζουν με θετική διάθεση και ενέργεια!
Τέλος.. φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους αναγνώστες μας! Μας στέλνετε μηνύματα.. μας βρίσκετε στο δρόμο και μας εκφράζετε την αγάπη σας! Σας ευχαριστώ και εκ μέρους όλης της ομάδας μας! Θέλουμε να είμαστε η παρέα σας.. να σας δίνουμε νέες ιδέες.. όμορφες προτάσεις για να γίνει η ζωή σας καλύτερη! Θέλουμε να μπούμε στην ψυχολογία σας.. να σας διασκεδάσουμε.. να σας χαλαρώσουμε.. να σας τονώσουμε τη διάθεση!
Έχουμε πολλά ακόμα να δώσουμε.. Το elenifourli.com θα συνεχίσει και θα γίνεται ολοένα και καλύτερο! Κλείσαμε τα 5 χρόνια.. με περίπου 8 χιλιάδες άρθρα και πάνω από 20 εκατομμύρια επισκέψεις αναγνωστών! Μας αγαπάτε.. σας αγαπάμε.. αυτή η σχέση που θα πάει;