Αυτή είναι η sexy μπλούζα που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου!

Ορισμένες φορές θέλουμε να νιώθουμε πιο θηλυκές, πιο γυναίκες, πιο sexy! Θέλουμε να ανέβει η αυτοπεποίθησή μας, να νιώθουμε καλά με την εμφάνισή μας και αυτό δεν είναι κακό!

Έτσι, λοιπόν, χωρίς υπερβολές, έχουμε ορισμένα κομμάτια τα οποία πραγματικά μας φτιάχνουν τη διάθεση και τα επιλέγουμε για αυτόν τον λόγο. Έχουμε ορισμένες μπλούζες που κάθε φορά που τις φοράμε, νιώθουμε sexy. Και δεν είναι κακό να νιώθεις sexy.

Ποιο μπλουζάκι, λοιπόν, πετυχαίνει αυτό το στόχο; Ένα strappy top. Είναι το μπλουζάκι το οποίο έχει λεπτά κορδονάκια μπροστά, είναι κομψό και ταυτόχρονα αναδεικνύει την πιο sexy πλευρά σου. Έχει λεπτές τιράντες που αναδεικνύουν τους ώμους σου και κορδονάκια μπροστά χωρίς να φαίνεται πρόστυχο. Τόσο… όσο δηλαδή!

top1

Αν επιλέξεις ένα τέτοιο μπλουζάκι, τότε υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις!
Αρχικά, με ένα strapy top καλό θα ήταν να αποφύγεις τα αξεσουάρ, σκουλαρίκια και κολιέ, καθώς το σύνολο θα φαίνεται too much και χαοτικό. Keep it simple, που λέγανε και στο χωριό μας! Όσο πιο απλό, τόσο το καλύτερο, γιατί ούτως ή άλλως η μπλούζα αυτή «φωνάζει» από μόνη της.

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι το σουτιέν! Αν το σουτιέν φαίνεται, τότε μάλλον θα ήταν καλύτερο να το αποφύγεις τελείως αν αυτό είναι δυνατό. Χωρίς να θέλεις το outfit σου να φαίνεται πρόστυχο, κράτα τις ισορροπίες.

top2

Το συγκεκριμένο μπλουζάκι, μπορείς να το φορέσεις με ένα τζιν ή και μια παντελόνα. Με χαμηλά πέδιλα ή και με λίγο τακούνι, αναλόγως τις προτιμήσεις αλλά και την περίσταση.

You May Also Like