Αυτό που θεωρούσαμε αντιαισθητικό, τώρα είναι στη μόδα!

Η μόδα πάει κι έρχεται. Υπάρχουν πράγματα που λέγαμε πως δεν θα τα φορούσαμε ποτέ αλλά τελικά όχι μόνο τα φορέσαμε, τα αγαπήσαμε. Η μόδα πολλές φορές μας εκπλήσσει, μας κάνει να δοκιμάζουμε πράγματα που δεν περιμέναμε και να τα προσαρμόζουμε στο προσωπικό μας στυλ.

Υπάρχει κάτι, λοιπόν, που για χρόνια θεωρούσαμε αντιαισθητικό αλλά τώρα είναι στη μόδα. Μπορεί να το έχεις δοκιμάσει ήδη ή να έχεις μπει στον πειρασμό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως το βλέπεις ΠΑΝΤΟΥ!

Ποιο είναι αυτό το νέο αντιαισθητικό trend; Λευκή κάλτσα με παπούτσι. Θα μου πεις σιγά το νέο. Αλλά εμείς εννοούμε τη λευκή, χοντρή κάλτσα με οποιοδήποτε φλατ ή τακούνι. Ναι, είναι πιο άνετο και κρατά και το πόδι σου ζεστό αλλά πόσο ωραίο είναι να το βλέπει κανείς;

Το συγκεκριμένο στυλ δεν είναι κάτι που ανακαλύψαμε τώρα, αλλά είναι μια τάση που έρχεται από τα παλιά και σίγουρα όταν ήσουν μικρή η μαμά σου σε έντυνε με αυτόν τον τρόπο.

Λευκή κάλτσα (του ποδοσφαιριστή σχεδόν) με τα αγαπημένα σου φλατ παπούτσια είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Και αυτή η τάση έχει ένα ακόμη θετικό: Μερικά παπούτσια που θεωρείς ανοιξιάτικα μπορείς να τα φορέσεις και τον χειμώνα αφού με την κάλτσα δεν θα κρυώνει το πόδι σου.

Αν λοιπόν, σε εκνευρίζει κι εσένα το λεπτό καλτσάκι που μονίμως γλιστρά και φεύγει από το πόδι σου, αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι πιο “extreme”, τότε αυτό το trend είναι για σένα. Έχει κατακλύσει το Instagram και μια ματιά θα σε πείσει!

View this post on Instagram

Man, I feel like a woman!

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on

View this post on Instagram

📸 Jeanloup Sieff RG @idea.ltd

A post shared by Alexa (@alexachung) on

You May Also Like