Αυτή είναι η πιο περίεργη τάση στα γυαλιά!

Έχουμε δει τάσεις περίεργες που δεν τις δοκιμάσαμε ποτέ και ίσως αυτή η νέα τάση στα γυαλιά να ανήκει σε αυτές. Τις βλέπουμε κυρίως στους celebrities κι αναρωτιόμαστε γιατί να φορέσουν κάτι τέτοιο. Κι έχουμε δει αρκετά περίεργα.

Τώρα απλά ήρθε να προστεθεί ένα ακόμη. Ποια είναι η πιο περίεργη τάση στα γυαλιά; Τα γυαλιά ανάποδα. Ναι, υπάρχουν γυαλιά που μπορείς να τα φορέσεις με δύο τρόπους. Και κανονικά… και ανάποδα.

Κι αν δεν μας πιστεύεις, δες την φωτογραφία.

Τώρα γιατί να επιλέξεις κάποιος τέτοια γυαλιά…. Ίσως αν έχεις βαρεθεί τον κλασικό τρόπο να θέλεις να δοκιμάσεις και τον ανάποδο. Εσύ θα το δοκιμάσεις; Εμείς σίγουρα όχι….

Τώρα αν δεν σου αρέσουν αυτές οι extreme μόδες και δεν μπορείς να τις υποστηρίξεις, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να το δοκιμάσεις. Μπορείς να επενδύσεις σε γυαλιά ηλίου κλασικά που σου ταιριάζουν και θα τα ευχαριστηθείς!

Γιατί ναι… και το Φθινόπωρο και το Χειμώνα πρέπει να φοράς γυαλιά ηλίου για το καλό των ματιών σου! Άλλωστε, δεν είναι απλά ένα αξεσουάρ για το Καλοκαίρι κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς. Κάνε, λοιπόν, μια αγορά που θα σε κρατήσει ικανοποιημένο και δεν θα χρειάζεται να αλλάζεις τα γυαλιά σου κάθε λίγο και λιγάκι.

You May Also Like