Η belt bag έχει τους κανόνες της!

Η τσάντα μέσης είναι της μόδας εδώ και καιρό. Ωστόσο, αυτό που παρατηρούμε είναι ότι όλοι στην αρχή λιγάκι την σνόμπαραν, λιγάκι δεν τους άρεσε και πλέον, την φορούν όλες! Η belt bag τελικά κατάφερε να κυριαρχήσει και να τη βλέπουμε καθημερινά.

Αν, λοιπόν, έχεις ξεκινήσει κι εσύ να τη βλέπεις με άλλο μάτι, αν αποφάσισες τελικά να φορέσεις κι εσύ μια τότε υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις.

Η τσάντα μέσης είναι πολύ βολική γιατί το μέγεθός της είναι το ιδανικό για να χωράνε τα απαραίτητα (χρήματα, κλειδιά, κινητό, κραγιόν) αλλά και για να μην χρειάζεται να την κουβαλάς. Έχεις τα χέρια σου ελεύθερα να χαιρετίσεις, να αγκαλιάσεις, να χορέψεις.

Ποιοι είναι οι τρεις κανόνες της συγκεκριμένης τσάντας;

Προσοχή στο χρώμα
Πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στο χρώμα της και στο πώς την συνδυάζεις. Φρόντισε η τσάντα να ταιριάζει με τα χρώματα του υπόλοιπου outfit καθώς σκέψου ότι είναι σαν ζώνη. Πρέπει να έχει μια κοντινή απόχρωση είτε με το μπλουζάκι, είτε με το παντελόνι ή τη φούστα που φοράς.

Τι είδους

Υπάρχουν διαφορετικά στιλ, σχέδια, κοψίματα, μοτίβα και είναι λογικό να μπερδευτείς. Ένα τσαντάκι σε πιο αθλητικό στιλ θα κάνει το σύνολό σου πιο δυναμικό και θα γεμίσεις με αυτοπεποίθηση.

Το μέγεθος
Πόσο μικρή ή μεγάλη πρέπει να είσαι; Όσο πιο μικρή και στενή είναι στη μέση (αυτό λιγάκι το ρυθμίζεις και μόνη σου), τόσο περισσότερο η μέση θα φαίνεται πιο λεπτή και οι καμπύλες σου πιο όμορφες.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *